«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022:

Βαρδαρός Σταμάτης – Σχόλια με αφορμή την διήμερη επίσκεψη σε Σάμο και Ικαρία, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, από τον Ικαριακής καταγωγής, πρώην γενικό γραμματέα Υπουργείου Υγείας, σύμβουλο πολιτικής υγείας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο π. υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ, στις εθνικές εκλογές του 2019, σχολιάζει την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Σάμο.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της ΝΔ, για την ανακοίνωση που εξέδωσαν σχολιάζοντας αρνητικά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στη Σάμο.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος επί των οικονομικών και της ψηφιακής διακυβέρνησης στον Δήμο για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι της Κοινότητας Αμπέλου με το σήμα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Χούμας Γιάννης – Ο υπεύθυνος διοργάνωσης των Αγώνων Δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας» για τη φετινή 5η διοργάνωση που σημείωσε επιτυχία στη Χώρα.

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, για την ανάληψη των καθηκόντων του με έδρα τη Σάμο και την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε.

Μπελαβίλας Νίκος – Ο καθηγητής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, διευθυντής Εργαστηρίου Αστικού Περιβάλλοντος, απαντά στην ΔΕΕΠ Σάμου της ΝΔ η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει λανθασμένα ότι είχε αναμιχθεί, στις αρχές της δεκαετίας του ᾽90, με το χωροταξικό της Σάμου.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για την κίνηση στην αγορά με αφορμή και την έναρξη των θερινών εκπτώσεων (11 Ιουλίου) καθώς και για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Σάμου.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Ο Φάρος» για το βιωματικό εργαστήριο με τη χρήση λογοτεχνικών κειμένων.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την κίνηση στην αγορά και τη διοργάνωση του «Open City» στις 22 Ιουλίου.

Κούρταλης Κωνσταντίνος – Ο πρόεδρος του ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) για την επίσκεψή του σε επιχειρήσεις της Σάμου.

Ζορμπαλά Τίνα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την 48ωρη απεργία (13 και 14 Ιουλίου), με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις» για το οποίο υπάρχει έντονη διαφωνία στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα «ΣΑΜΙΑ» 2022 και τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν από 17 έως και 20 Ιουλίου.

Τσινιάς Δημήτρης – Ο αντιπλοίαρχος, λιμενάρχης Σάμου, για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου τύπου Mi-8 που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Σάμου, στοιχίζοντας τη ζωή σε 2 επιβαίνοντες, στη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στο Παλαιοχώρι Μαραθοκάμπου το μεσημέρι της Τετάρτης, 13 Ιουλίου.

Δαδούδης Κωνσταντίνος – Ο αρχιπύραρχος Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την εξέλιξη κατάσβεσης και ελέγχου της πυρκαγιάς στο Παλαιοχώρι Μαραθοκάμπου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις ώρες αγωνίας των κατοίκων της περιοχής όπου ξέσπασε η πυρκαγιά και τις προσπάθειες συντονισμού από το όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων περιγράφει πως έζησε το τραγικό περιστατικό της πτώσης του πυροσβεστικού ελικοπτέρου το απόγευμα της Τετάρτης, 13 Ιουλίου, ενώ παρατηρούσε με τα κιάλια τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Παλαιοχώρι Μαραθοκάμπου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ