«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 03 ΙουΛίου 2022:

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επιστροφή των «Γιορτών Κρασιού», μετά την απουσία τους λόγω κορωνοϊού, και το πρόγραμμα του τριημέρου από 30 Ιουνίου έως και 2 Ιουλίου.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου «Ο Φάρος», για τις δράσεις του Κέντρου αυτή την περίοδο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Μαργιωργής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία Πυθαγόρεια» για τις 2 εκδηλώσεις-παρουσιάσεις στο Πυθαγόρειο και στο Βαθύ για την «Πυθαγόρεια Διατροφή» και τις δυνατότητες της Σάμου όσον αφορά αξιοποίησή της.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις συναντήσεις με τους γενικούς γραμματείς κ.κ. Μανώλη Κουτουλάκη και Δημήτριο Σκάλκο, στη διάρκεια επίσκεψής τους στο Καρλόβασι, τη συνάντηση για τα έργα της περιοχής με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, την διήμερη επίσκεψη στο Καρλόβασι του δημάρχου Σεφερίχισαρ της Τουρκίας καθώς και την συνεχιζόμενη περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από πολλές περιοχές του Δήμου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, και με την ιδιότητα του επαγγελματία, αναφέρθηκε στη σύλληψή του, καθώς και ενός συναδέλφου του για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο με την υφυπουργό Διεθνών Υποθέσεων του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, κ. Serena Hoy και τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη.

Δρούγος Αθανάσιος – Ο διεθνολόγος, στρατιωτικός αναλυτής, για τα όσα έγιναν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, τις θέσεις της χώρας μας και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά θέματα.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, μετά τη διήμερη επίσκεψή του στη Σάμο, για τα έργα στα οποία υπεγράφησαν ήδη συμβάσεις, τη δημιουργία Beach Volley στην παραλιακή της πρωτεύουσας καθώς και την υπόθεση δημιουργίας σφαγείων στη Σάμο για την οποία δεν έχει σημειωθεί πρόοδος.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών για τους μαθητές που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, αναλύοντας τα ποσοστά επιτυχίας και για τα 3 νησιά του νομού μας.

Μπαντούνας Παναγιώτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Σάμου για την τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι και τα αποτελέσματα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά και τις πρόσφατες συλλήψεις επιχειρηματιών για παράβαση του ορίου έντασης μουσικής και ωραρίου λειτουργίας.

Ικαρίου Μαργαρίτα – Η δημοσιογράφος food & wine για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να αναδειχθεί και να διαμορφωθεί ένα brand name για την «Πυθαγόρεια Διατροφή».

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 02 Ιουλίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ