«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την υπογραφή απόφασης της υπουργού Παιδείας, κ. Νίκης Κεραμέως, που αφορά τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του κτηρίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους του Νομού Σάμου, στην πόλη της Σάμου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την περισυλλογή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων που συνεχίζεται με θετικά αποτελέσματα.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου για τις ενημερωτικές εκδηλώσεις δραστηριοτήτων και δράσεων του σχολείου, σε Βαθύ και Καρλόβασι, όσον αφορά το σχολικό έτος 2021-2022.

Σιγανός Μάνος – Ο πρόεδρος της Ποδηλατικής Λέσχης Σάμου για τη διοργάνωση Brevet 200 χιλιομέτρων, την 6η κατά σειρά «Κούπα του Πυθαγόρα» και την εκκίνησή της που δόθηκε το πρωί της Κυριακής, 19 Ιουνίου, από το άγαλμα του Πυθαγόρα στον λιμένα Πυθαγορείου.

Ψαρά Άννα – Η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για τις 2 συναυλίες σε Βαθύ και Καρλόβασι με τίτλο: «Μικρά Ασία – Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω», που συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη».

Μητσοτάκης Κυριάκος – Σημαντικές ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό για την επιπλέον επιδότηση καυσίμων που στα νησιά θα ανέλθει στα 100 ευρώ ανά επιβατικό αυτοκίνητο.

Κατσάρη Πιπίνα – Η υπεύθυνη του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στη Σάμο σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου).

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την 3ωρη στάση εργασίας της 22ας Ιουνίου, στα πλαίσια πανελλαδικής κινητοποίησης των υγειονομικών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ευαγγελίδης Θεόδωρος – Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου για την κινητοποίηση στήριξης του μαθητή πρόσφυγα Σισσέ Βαφίνγκ, από την Γουινέα, που κινδυνεύει με απέλαση λόγω της ενηλικίωσής του.

Κουμαραδιός Γιώργος – Ο καθηγητής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σάμου για την καλοκαιρινή συναυλία του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Τζιαρντίνα Φάμπιο – Ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Σάμου, και διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, για το ζήτημα λειτουργίας της Παιδιατρικής και Μαιευτικής Κλινικής.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για τη νέα κάρτα μέλους που θα αποκτήσουν οι παραγωγοί του ΕΟΣΣ και τα προνόμια που αυτή θα προσφέρει.

Ροκοπάνος Νίκος – Ο γραμματέας του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Ο Μέλισσος» για το Σκακιστικό Φεστιβάλ Γυμνασίου Καρλοβάσου.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την επίσκεψη γενικών γραμματέων, στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθηγητών πανεπιστημίων και στελεχών εταιρειών ακτοπλοΐας, στο πλαίσιο «Νησιωτικότητα και Βιώσιμη Γαλάζια Οικονομία» που διοργάνωσε ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης.

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής Συμβολαίων της TUI για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης και τα προβλήματα που οξύνονται στα διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης αφού οι εργαζόμενοι στο έδαφος δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν την αυξημένη κίνηση, λόγω μεγάλων μειώσεων προσωπικού στη διάρκεια της πανδημίας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αποκατάσταση μεγάλης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης της πόλεως Σάμου η οποία επηρέασε τους κατοίκους της Νεάπολης.

Φρατζής Μανόλης – Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος «Καπετάν Λαχανάς» για την αναβίωση του εθίμου του «Κλήδονα» στο θέατρο του Άι Γιαννάκη.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για τις 2 ομιλίες της ενότητας «Επίκουρος», σε Βαθύ και Πυθαγόρειο, από τον επίκουρο καθηγητή Βιολογίας Νευρογενετικής της Ιατρικής Σχολής τού ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), κ. Χρήστο Γιαπιτζάκη.

Κουτουλάκης Μανώλης – Ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την 3ήμερη περιοδεία του σε Σάμο και Φούρνους και τη διοργάνωση της ημερίδας με θέμα: «Νησιωτικότητα και Βιώσιμη Γαλάζια Οικονομία».

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της απόφασης παράτασης, κατά 1 έτος, της προθεσμίας αιτήσεων αποκατάστασης πληγέντων κτηρίων από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Σπανός Χρήστος – Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Dodekanisos Seaways για την παρουσία του στη Σάμο και τους Φούρνους, με αφορμή την ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής «Νησιωτικότητα και Βιώσιμη Γαλάζια Οικονομία» αλλά και τις προσφορές της εταιρείας με μειώσεις τιμών των εισιτηρίων έως και 40%.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο νεοεκλεγείς γραμματέας της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τα πρόσωπα και τους τομείς ευθύνης που έχουν αναλάβει, μετά τη συγκρότηση σε σώμα στη συνεδρίαση της Ν.Ε. την Πέμπτη, 23 Ιουνίου.

Βαρβούνης Δημήτρης – Ο βοηθός προπονητή της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Άρη» Θεσσαλονίκης, ομοσπονδιακός προπονητής στις μικρές κατηγορίες της Εθνικής Ελλάδος και ειδικός σύνδεσμος της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), για τη Σάμο, με αφορμή το τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» που διεξάγεται στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην πόλη της Σάμου, το Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Ιουνίου.

Κακαβάς Αλέξανδρος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για τον τελικό Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής όπου μεταξύ των 9 καλύτερων έργων βρίσκεται και συμμετοχή της Σάμου με το έργο «Σώπα, μη μιλάς», της συγγραφέως Έλενας Χουσνή σε ερμηνεία Παρθενόπης Αρμενάκη, την Κυριακή, 26 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, για την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ