«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 07 Μαρτίου 2021:

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας μιλά για την εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού μετά και τις πρόσφατες αποστολές της εμβολιαστικής ομάδας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου σε Αγαθονήσι, Φούρνους και Χρυσομηλιά για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Ροδίτη Μαρία – Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου εκφράζει την αγωνία των γονιών μετά τη συνεχιζόμενη αύξηση θετικών κρουσμάτων στην μαθητική κοινότητα.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εξηγεί την κατάσταση και την προσπάθεια που πρέπει να ενταθεί ώστε να ενισχυθεί και να ενδυναμωθεί περαιτέρω το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο Αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, αναφέρεται σε 2 περιστατικά πυρκαγιών καθώς και στον απεγκλωβισμό 2 επιβαινόντων σε Ι.Χ. όχημα το οποίο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κινούμενο επί της εθνικής οδού Σάου-Καρλοβάσου, παρεκτράπηκε της πορείας του στην περιοχή του Κάμπου Βουρλιωτών.

Κατρακάζος Νίκος – Με την ιδιότητα του επιχειρηματία του τουρισμού και κεντρικού πράκτορα των πλοίων της Attica Group, π. αντιπεριφερειάρχης, μιλά για την μετά πολλά χρόνια ακτοπλοϊκή επανασύνδεση της Σάμου με την Θεσσαλονίκη.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την κίνηση στην αγορά μετά τη λήψη μέτρων, αφού η Σάμος εισήλθε στις περιοχές «Υψηλού Κινδύνου», λόγω αύξησης θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την προσπάθεια προβολής του νησιού μέσα από σειρά βίντεο που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.

Πανουράκης Βασίλης – Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αίτησης αποζημίωσης επιχειρήσεων που ορίσθηκε η 12η Μαρτίου.

Βασιλείου Γιώργος – Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την απαραίτητη έλευση γεωτρύπανου ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του έργου αποκατάστασης παλαιού λιμένα Πυθαγορείου που υπέστη σοβαρές ζημιές κατά την ισχυρή σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Καρύδης Δημήτρης – Ο Δήμαρχος των Φούρνων αναφέρεται σε νεότερες θετικές εξελίξεις που αφορούν τον χώρο της υγείας για το νησί του αλλά και την τοποθέτηση της 4ης κατά σειρά μονάδας αφαλάτωσης, αποτέλεσμα της πρόσφατης συνάντησής του με την γενική γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου και στη συνέχεια με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την εξέλιξη της πανδημίας και το εξιτήριο που έλαβαν 2 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Τμήμα Covid της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Τσιαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για το κλείσιμο σχολικών μονάδων και την επανέναρξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας μετά τον χαρακτηρισμό της Σάμου σε περιοχή «Πολύ Υψηλού Κινδύνου», λόγω της αύξησης των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Χούλης Δημήτρης – Ο δικηγόρος που κατέθεσε μήνυση για αστυνομικούς που δημιουργούσαν συνωστισμό, εν μέσω εξέλιξης της πανδημίας, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος – Συνεχίζονται οι προσπάθειες της τοπικής εκκλησίας για την αποκατάσταση των ιερών ναών που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 ενώ πρόσφατα υπεγράφη από την υπουργό Πολιτισμού, κα Λίνα Μενδώνη, έγκριση οικονομοτεχνικής μελέτης λήψης άμεσων μέτρων άρσης ετοιμορροπίας 5 σεισμόπληκτων ναών.

Μητσός Μιχάλης – Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την άφιξη, ακόμη μιας παρτίδας νέων κάδων απορριμμάτων (συνολικά θα παραλειφθούν 1.170 κάδοι), που θα αντικαταστήσουν όλους τους υπάρχοντες σε κάθε σημείο του Δήμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 07/03 στις 10:00… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ