«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022:

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έναρξη περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων που ταλαιπωρούν, χρόνια τώρα, την περιοχή της πρωτεύουσας αλλά και περιοχές των Κοινοτήτων του Δήμου.

Λάφης Γιώργος – Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα που ζητούν άμεσα λύση.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) για την έρευνα κλίματος του τελευταίου εξαμήνου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» για την μη υλοποίηση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, 15 μήνες μετά, να υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα με κυβερνητικά στελέχη και επικεφαλής των κομμάτων για την αποκατάσταση της Σάμου μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης του δρόμου της Στήνιας.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου την Τρίτη, 14 Ιουνίου, όπου μεταξύ άλλων η δημοτική αρχή μετέφερε τη βούλησή της να επανέλθει σύντομα η αστική συγκοινωνία στην πρωτεύουσα με τιμή εισιτηρίου 0,50 €.

Κατρακάζος Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί για τη Σάμο», για την παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου σχετικά με την νομοθεσία περί λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά το πρόσφατο περιστατικό συλλήψεων, στο πλαίσιο αυτόφωρου, για υπέρβαση του ορίου έντασης της μουσικής.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η απερχόμενη πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την απόφασή της να μην συνεχίσει το επόμενο χρονικό διάστημα από τη θέση της προέδρου αλλά να συνεχίσει να προσφέρει ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Πυργιώτη-Τσερέ Ζωή – Η νέα πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, μετά την εκλογή της κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου την Τρίτη, 14 Ιουνίου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν το φετινό καλοκαίρι.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» σε μια αποτίμηση των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Καζάκης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) για τις τρέχουσες εξελίξεις, το ενεργειακό ζήτημα και την συνεχιζόμενη άνοδο των τιμών των προϊόντων.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τοποθέτηση των μηχανισμών «seatrac» που διευκολύνουν την πρόσβαση στη θάλασσα των ατόμων με αναπηρία.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο απερχόμενος πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων Αυτών «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» για τη γενική συνέλευση και τις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου , που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 19 Ιουνίου, στις 17:30 στο Καρλόβασι, αλλά και για το σύστημα «seatrac», πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα, που θα λειτουργήσει και φέτος σε ακτές της ανατολικής και δυτικής Σάμου.

Καραγιαννίδης Γιώργος – Ο εκ των κορυφαίων, διεθνώς, επιστήμονας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών, καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τη συγγραφή του πρώτου μυθιστορήματός του το οποίο θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε Βαθύ, Πυθαγόρειο και Καρλόβασι.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας, κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, για την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Ποια Ελένη;», που ανεβάζει φέτος η Θεατρική Ομάδα Σάμου με μεγάλη επιτυχία, ξεπερνώντας τους 2.200 θεατές σε 12 παραστάσεις, για την τελευταία παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου.

Σπύρος Φώτης – Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης της διαδραστικής παράστασης «Jurassic Adventures» που έρχεται στη Σάμο στις 18 και 19 Ιουλίου, με «αληθινούς» δεινόσαυρους!

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ