«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022:

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την αδελφοποίηση με τον Δήμο Πειραιά, που επικυρώθηκε επισήμως την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο δημαρχιακό μέγαρο Πειραιά, στο γραφείο του δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη.

Μπαφούνη Λίτσα – Η διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά για την εσπερίδα που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με θέμα: «Ο Πειραιάς υποδέχεται τη Σάμο». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αδελφοποίηση των Δήμων Δυτικής και Ανατολικής Σάμου με τον Δήμο Πειραιά.

Βλάχου Γιολάντα – Η πρόεδρος της «Ανοιχτής Αγκαλιάς – Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής» για την επίσκεψη εθελοντών ιατρών στην Ικαρία στα πλαίσια του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής «Υποστηρίζουμε τη Ζωή».

Σκάρου Χριστιάνα – Η άμισθη σύμβουλος καθημερινότητας του δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος την Κυριακή, 5 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις επαφές και συναντήσεις που πραγματοποίησε στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το έργο του Βιολογικού Μαραθοκάμπου με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της 12ης Μαΐου.

Χαρμπής Θεόδωρος – Ο γεωπόνος και επιχειρηματίας για τα 3 ασημένια μετάλλια που έλαβε σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς το σαμιώτικο ελαιόλαδο «agastó».

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», για την τριετία της δημοτικής αρχής και τα θέματα που ακόμη δεν έχουν βρει τη λύση τους και απασχολούν τους κατοίκους του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

αυτοψία που πραγματοποίησε στο έργο που ολοκληρώθηκε στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και σε τμήμα του δρόμου στο Καλάμι καθώς και στους καθαρισμούς που έγιναν στην περιοχή, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρη Βογιατζή.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η δημοτική αρχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως τις «Γιορτές Κρασιού», τα «Σάμια», τη «Λευκή Νύχτα» και τα «Ηραία-Πυθαγόρεια» που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σπηλιωτόπουλος Στέφανος – Ο σαμιακής καταγωγής επιστημονικός συνεργάτης του ιδρύματος «Friedrich Ebert» για τη συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δυτικής Σάμου, διημερίδας για το περιβάλλον, που πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου.

Φτυνογιάννη Γεωργία – Η γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, αναφορικά με την επικινδυνότητα του δρόμου Μυτιληνιών Βαθέος, ιδιαίτερα στην περιοχή Ζερβού.

Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για την επιστολή καταγγελίας προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και την υφυπουργό Υγείας, κ. Ζωή Ράπτη, αναφορικά με την κράτηση δύο ψυχικά ασθενών συνανθρώπων μας.

Καριώτογλου Παύλος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου για την πιθανότητα μη διορισμού, τελικά, δικαστικού υπαλλήλου στο Ειρηνοδικείο Καρλοβάσου παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου-Ικαρίας & Φούρνων για τη 2η επιστολή τους, αναφορικά με το θέμα του Προγράμματος του ΤΕΒΑ (Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων), που ακόμη δεν έχει υπάρξει απάντηση από πλευράς Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου γιατί δεν χορηγείται στους κατοίκους των νησιών μας, κάτι που συμβαίνει σε άλλα νησιά της Περιφέρειας.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ακολουθήσει στο χρονικό διάστημα από 19 έως 29 Ιουνίου.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων Αυτών «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» για τη γενική συνέλευση του σωματείου και τη διαδικασία εκλογών.

Στεφανής Νίκος – Ο πολιτευτής της Ν.Δ. και πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου, με αφορμή τη συνεχιζόμενη προκλητικότητα των γειτόνων μας εξ ανατολών, με εμπρηστικές δηλώσεις από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν προς τη χώρα μας και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ