«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 03 Απριλίου 2022:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την αναβολή επίσκεψης του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου και την υπόσχεση επανέναρξης της πλατφόρμας arogi.gov.gr για τους σεισμόπληκτους της Σάμου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» σχολιάζοντας τον απολογισμό της περιφερειακής αρχής για τη χρονιά που πέρασε τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για άλμα στο κενό αντί για άλμα ανάπτυξης.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (27 Μαρτίου).

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος για την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανακοινώνοντας ταυτόχρονα το ενδιαφέρον του για τον Α΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την πιθανή συμμετοχή του στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ως υποψηφίου δημάρχου Ανατολικής Σάμου.

Σπανός Χρήστος – Ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις, όσον αφορά την εταιρεία καθώς και την έναρξη δρομολογίων, από τις 4 Απριλίου, σύνδεσης της Σάμου με τα Δωδεκάνησα.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τουριστική έκθεση “Salon des Vacances” που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από 24 έως 27 Μαρτίου με τη συμμετοχή και των 2 Δήμων της Σάμου.

Βογιατζή Μαίρη – Η σαμιακής καταγωγής συγγραφέας για τη νέα εκδοτική προσπάθεια της «Ελληνοεκδοτικής», με κείμενα και σκίτσα για παιδιά, που θα γνωρίζουν την ιστορία διάφορων περιοχών της χώρας μέσα από συνεντεύξεις αγαλμάτων μουσείων με τον δημοσιογράφο «Ευτύχη, τον ρεπόρτερ των Μουσείων» και το πρώτο βιβλίο που αφορά στον Κούρο της Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για την πυρκαγιά που ξέσπασε τις πρωινές ώρες της Τρίτης, 29 Μαρτίου, στους Βουρλιώτες.

Κιουλάφας Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βουρλιωτών για την πυρκαγιά στο χωριό.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την πυρκαγιά των Βουρλιωτών.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συμμετοχή των εθελοντικών κλιμακίων πυρόσβεσης που έσπευσαν στην πυρκαγιά των Βουρλιωτών.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος, εθελοντής πυροσβέστης ο ίδιος, για το θέμα πιστοποίησης των εθελοντών με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στους Βουρλιώτες την Τρίτη, 29 Μαρτίου.

Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών Ευσέβιος – Για την πυρκαγιά στους Βουρλιώτες και τη διάσωση από την πύρινη λαίλαπα της ιστορικής Ιεράς Μονής Παναγίας Βροντιανής.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Σάμο αυτή την περίοδο.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου και υπεύθυνος θεμάτων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την πυρκαγιά των Βουρλιωτών.

Λάφης Γιώργος – Για την προσπάθεια που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα ώστε να επανασυσταθεί ο Αγροτικός Σύλλογος Σάμου.

Μανδουράκης Γιάννης – Ο σκηνοθέτης του έργου «Ποια Ελένη;», που ανεβάζει από την 1η Απριλίου η Θεατρική Ομάδα Σάμου, μετά από απουσία των δια ζώσης παραστάσεων για 2 χρόνια, λόγω πανδημίας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις που προσπαθεί να δώσει ο Δήμος με τις υπηρεσίες του, μετά και τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Σάμου για την επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και προς τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου ώστε να υπάρξει αποκλειστική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αναλυθεί η κατάσταση με αφορμή την πυρκαγιά των Βουρλιωτών και τα προβλήματα που προκύπτουν από ανάλογες περιπτώσεις.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την κατάσταση που έχει περιέλθει το ίδρυμα για το οποίο, σε ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρεται ότι καταρρέει.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 03 Απριλίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ