«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022:

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου & Ικαρίας για τη νέα τουριστική σεζόν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος πανελλαδικά, όπως το μείζον θέμα έλλειψης προσωπικού.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για τη συμμετοχή του ΕΟΣΣ στις σημαντικές εκθέσεις «Οινόραμα» και «Οινοτέλεια» 2022.

Ανδρεάδου Σουλτάνα (Άννη) – Η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις εκθέσεις «Food Expo 2022» και «Οινοτέλεια 2022».

Τζιαρντίνα Φάμπιο – Ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Σάμου, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου για την εξέλιξη αντιμετώπισης των κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και για θέματα λειτουργίας του ιδρύματος.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου, όπου συζητήθηκαν θέματα όπως η εξεύρεση μόνιμου χώρου λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς στην πόλη της Σάμου αλλά και χώρων στάθμευσης σε διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας.

Γαλλιώτης Παντελής – Ο αντιπρόεδρος της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου» για τα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με τη στέγασή τους, που οδήγησαν στην απόφαση μη συμμετοχής στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ρόταρυ Σάμου για τη δωρεά 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών ικανοποιώντας εκπαιδευτικές ανάγκες του Γυμνασίου Πυθαγορείου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τη συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων στο Νεκροταφείο της Κοινότητας και στον δρόμο της Στήνιας που θα ασφαλτοστρωθεί σε όλο το μήκος του.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας που έθεσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για τις θέσεις που ανέπτυξε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Μαρτίου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συνάντηση δημάρχων της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος), όπου συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα των ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι).

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για τις αιτήσεις κλήρωσης μαθητών που θέλουν να φοιτήσουν στην Α΄ τάξη, για το νέο σχολικό έτος, αλλά και τη λειτουργία του σχολείου.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής Κάμπου Μαραθοκάμπου, που αναπτύσσεται ταχέως τα τελευταία χρόνια ως τουριστικός προορισμός.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων για την πρόσφατη επίσκεψη στην Ικαρία (σε Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο), όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων, ιματισμού και ειδών ατομικής υγιεινής σε πολύτεκνες οικογένειες.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ