«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 06 Μαρτίου 2022:

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τα 2 χρόνια από την ανίχνευση πρώτου θετικού κρούσματος κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας (26 Φεβρουαρίου 2020).

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την απώλεια της βουλευτή Επικρατείας, τ. υπουργού Παιδείας, Υγείας και ευρωβουλευτή, ψυχιάτρου Μαριέττας Γιαννάκου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τα έργα σε εξέλιξη και την πιθανή ολοκλήρωση των εργασιών, νωρίτερα από την αρχική πρόβλεψη, στο Λιμένα Βαθέος.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για την επιστολή αυτοδιοικητικών για μεταναστευτικό-προσφυγικό και σεισμό 30ής Οκτωβρίου 2020.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις επόμενες φάσεις ολοκλήρωσης του έργου που πραγματοποιείται στον δρόμο της Στήνιας.

Καλαμοβράκης Στέφανος – Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου «Κέρκης» Μαραθοκάμπου για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών που θα αγωνισθεί για τον θεσμό του Κυπέλλου με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στις 9 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο πόλεως Σάμου.

Καριώτογλου Παύλος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου για τη συμμετοχή του συλλόγου στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Βρυνιώτη Βάσω – Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τον προγραμματισμό δράσεων, κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, για την ακρίβεια, τα θέματα υγείας και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την ανάδειξη νέου προεδρείου στον σύλλογο.

Τζιαρντίνα Φάμπιο – Ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Σάμου, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και προσωρινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας, για την εξέλιξη της πανδημίας με αφορμή και τον θάνατο 2 ακόμη συνανθρώπων μας από κορωνοϊό Covid-19.

Γεωργουλοπούλου Βάσω – Η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου για τη συμμετοχή του σχολείου στο 7Ο Φεστιβάλ κατά της Σχολικής Βίας.

Καββαθάς Γιώργος – Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) για την ενημέρωση και τα προβλήματα του κλάδου που συζητήθηκαν σε ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σάμου.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο υπεύθυνος του Επιστημονικού Ινστιτούτου Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ελλάδας), με αφορμή την επίσκεψή του στη Σάμο για την ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Σάμου.

Βαλαγεωργίου Μανόλης – Ο πρόσφατα βραβευμένος από τον ΣΕΓΑΣ, για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, θυμάται στιγμές από το παρελθόν.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τις 2 πικετοφορίες που διοργανώνονται σε Βαθύ και Καρλόβασι με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Δρούγος Θανάσης – Ο διεθνολόγος και γεωστρατηγικός αναλυτής για τις εξελίξεις στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και τις κινήσεις της Τουρκίας.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της ολοκλήρωσης του έργου για τον βιολογικό καθαρισμό πόλεως Σάμου.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο δημοσιογράφος, ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ικαρία, για πρόσφατο περιστατικό εκφοβισμού αθλητριών κατηγορίας νεανίδων στο βόλεϊ.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» στη Σάμο για τις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 06 Μαρτίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ