«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022:

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις βλάβες που σημειώθηκαν σε αντλίες ύδρευσης των περιοχών Αϊλάρι και Βλαμαρής.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη σειρά επαφών που πραγματοποίησε στο γραφείο του, καθώς και την επίσκεψή του στην Βλαμαρή και τη συνάντηση που πραγματοποίησε σε Άμπελο και Σταυρινήδες, με τους προέδρους των 2 Κοινοτήτων, κ.κ. Γιώργο Λογαρά και Δημήτρη Χριστινίδη αντίστοιχα.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο π. πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, πρώτος σε ψήφους, στην διαδικασία εκλογών για τον σύλλογο που διεξήχθησαν το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου.

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ για τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή με αφορμή την Επίκαιρη Ερώτηση που είχε καταθέσει, σχετικά με την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου, υπεύθυνος για την Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου για τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή του Μπάλου Κουμεΐκων και τον Όρμο Μαραθοκάμπου.

Λογαράς Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμπέλου για την συνάντηση που πραγματοποίησε με τον βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη και τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη για τα προβλήματα οδοποιίας που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ψήφιση του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2022.

Στεφανής Νίκος – Ο π. διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την δημοσίευση σε ΦΕΚ της πρόσφατης παραίτησής του.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών και Αντιπρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τις εργασίες της Συνόδου που διεξήχθησαν 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου στην Αθήνα καθώς και τις επαφές που πραγματοποίησε με κυβερνητικούς παράγοντες.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» για την καταψήφιση του προϋπολογισμού, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Νικολάου Νανά – Το μέλος του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τις κινητοποιήσεις σε Σάμο και Ικαρία για το μεγάλο κύμα ακρίβειας.

Ψύλος Μιχάλης – Ο δημοσιογράφος-συγγραφέας, αναλυτής διεθνών θεμάτων, διευθυντής ψηφιακής έκδοσης της εφημερίδας «Ναυτεμπορική» για τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διανομή 5 δωρεάν self tests ανίχνευσης κορωνοϊού, σε εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς και μαθητές, που θα καλύψουν τον μήνα Μάρτιο.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο αναπληρωτής γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη στη Σάμο της βουλευτού Τόνιας Αντωνίου και την καμπάνια κατά της ακρίβειας που έχει ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, σε Λέσβο και Χίο, ενάντια στην δημιουργία υπερδομών μεταναστών στα νησιά.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος Ρόταρυ Σάμου για τα 117 χρόνια από την ίδρυση του Ρόταρυ, που θεωρείται ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στον κόσμο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ