«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022:

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για τη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση «HORECA 2022» που δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ θετικά σχόλια έγιναν και από τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που επισκέφθηκε το χώρο της έκθεσης.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο δημοσιογράφος, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια», για την παρουσίαση της Πυθαγόρειας Διατροφής στη διάρκεια της έκθεσης «HORECA 2022».

Πλακωτάρης Γιώργος – Ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με αφορμή την επίσκεψή του στη Σάμο, μιλά για τις δυνατότητες του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου στη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου.

Γεωργίου Μανόλης – Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, τ. διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου, με αφορμή την ένταση μεταξύ των χωρών Ρωσίας-Ουκρανίας, μιλά για την επίσκεψη 40 μαθητών ελληνικής καταγωγής, που ταξίδεψαν από την Ουκρανία στη Σάμο, τον Αύγουστο του 2015.

Βερβελάκη Κατερίνα – Η διευθύντρια του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Η Μέλισσα», για τις λειτουργίες του Κέντρου και τη συνεχή αναβάθμισή του.

Μπιλιμπάς Βαγγέλης – Ο executive chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Aphrodite Garden Restaurant» στο Πυθαγόρειο για τη σημαντική βράβευση, στα πλαίσια της έκθεσης «HORECA 2022», ως ο καλύτερος γαστρονομικός προορισμός εστιατορίων για το 2022.

Ικαρίου Μαργαρίτα – Η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την εξαιρετική εμφάνιση του ΕΟΣΣ στην έκθεση «HORECA 2022».

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την Κοινή Υπουργική Απόφαση που επιτρέπει, από τις 4 Απριλίου 2022, την επανεκκίνηση δρομολογίων ημερόπλοιων «ανάβοντας το πράσινο φως» για την έλευση τουριστών και από την Τουρκία.

Κλώθος Κυριάκος – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την Γ΄ και τελική φάση απογραφής πληθυσμού και κατοικιών, που λήγει τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα, μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο, επανάκτησης του Μοναδικού Κωδικού Απογραφής για όσους τον έχουν απωλέσει ώστε να προχωρήσουν στην αυτοαπογραφή τους.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αργοπορημένη, όπως την χαρακτήρισε, ψήφιση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου ο οποίος δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες.

Λογιάδης Γιώργος – Ο βουλευτής Ηρακλείου του «ΜέΡΑ25» για την ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με τη στασιμότητα που παρατηρείται στην διευθέτηση του χώρου που φιλοξένησε επί σειρά ετών το παλαιό ΚΥΤ μεταναστών Σάμου στο Βαθύ.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον Δήμο καθώς και τις επαφές του στην Αθήνα.

Βαλαμώντης Απόστολος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου & Ικαρίας και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ, για τη στάση εργασίας και τις κινητοποιήσεις της 18ης Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιούνταν σε ολόκληρη τη χώρα και στη Σάμο.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τη Γενική Συνέλευση και τη διεξαγωγή εκλογών το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου, μετά από αναστολή διεξαγωγής των διαδικασιών, για ένα χρόνο, λόγω πανδημίας.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος των Οικονομικών Θεμάτων, για την 4η δόση πληρωμής της πρώτης αρωγής προς σεισμόπληκτους του νησιού μας.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Νομού Σάμου για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τη νέα τουριστική περίοδο.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις βλάβες που σημειώθηκαν σε αντλιοστάσια των περιοχών Βλαμαρής και Αϊλαρίου δημιουργώντας προβλήματα στην υδροδότηση.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων για την παραλαβή 6 τόνων τροφίμων πρώτης ανάγκης, κατόπιν αιτήματος του συλλόγου προς τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και την επανασύνδεση ρεύματος σε πολύτεκνη οικογένεια της Ικαρίας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ