«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022:

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ για την αναβολή συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή σχετικά με την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και την κατάσταση του συστήματος Υγείας στο νησί ενώ αναφέρεται και στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή Βάστρια Λέσβου κατά της δημιουργίας δομής μεταναστών.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την ολοκλήρωση της διανομής (Τρίτη 8 Φεβρουαρίου), των δωρεάν self tests προς μαθητές και εκπαιδευτικούς για το μήνα που διανύουμε.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για την επιστολή του προς τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, για την επικινδυνότητα του δρόμου που οδηγεί στο Δημοτικό Σχολείο Παγώνδα.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τη λειτουργία και τα προβλήματα των σχολείων αλλά και τη Γενική Συνέλευση και τη διεξαγωγή εκλογών στο σύλλογο, το Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για τη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στα νησιά του νομού, καθώς και τη χρηματοδότησή τους.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αμφιδρόμησης της οδού Καλλιστράτους, που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του σχετικά με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη κ. Κων/νου Μουτζούρη περί δημιουργίας σφαγείων στη Σάμο.

Μαρνέζος Μανώλης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Σάμου για την επανεκκίνηση της προσπάθειας δημιουργίας σφαγείου στη Σάμο.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις παρεμβάσεις της στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Φεβρουαρίου.

Φάμπιο Τζιαρντίνα – Ο διευθυντής της ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) του Νοσοκομείου Σάμου, για την ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, όπου συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης έξαρσης κρουσμάτων στο νησί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τη λειτουργία των σχολείων, μετά και το τέλος των καταλήψεων που είχαν προηγηθεί σε 4 σχολικές μονάδες της δυτικής Σάμου καθώς και την ύπαρξη κρουσμάτων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Στεφανάκη Ρούλα – Η γιατρός, από το Μεταπόντο της νότιας Ιταλίας (δεύτερη «πατρίδα» του φιλόσοφου Πυθαγόρα), όπου συμμετείχε στην 3η κατά σειρά εκδήλωση για τον Πυθαγόρα, που διοργάνωσε ο Δήμος Μπερνάλντα-Μεταπόντο, και ήταν ακόμη μια χρονιά αφιερωμένη στον αείμνηστο γιατρό, π. βουλευτή Σάμου και δημοτικό σύμβουλο, Δημήτρη Μαυρατζώτη, που είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την ανακάλυψη των κοινών ριζών της περιοχής με τη Σάμο, γενέτειρα του Πυθαγόρα.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόφαση αμφιδρόμησης της οδού Καλλιστράτους κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Φεβρουαρίου.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του νησιού.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο Ικαριακής καταγωγής, πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, για τη λειτουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την έναρξη εργασιών στον τουριστικό λιμένα Βαθέος και τα έργα στα νησιά του νομού τα οποία συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για το θάνατο από κορωνοϊό, 76χρονης ανεμβολίαστης ασθενούς από τη Ρόδο, που είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σάμου στις 19 Ιανουαρίου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», για τις παρεμβάσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου, τη Δευτέρα, 7Φεβρουαρίου, που μεταξύ άλλων προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή Σάμου με αφορμή τη χρήση του ονόματος «Μαυρογιαλούρος» στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ