«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022:

Σταμούλης Ιωάννης – Ο Yποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, για τη μετάθεσή του στο Επιτελείο του Σώματος και την εμπειρία του τα προηγούμενα χρόνια στη Σάμο.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Ειδικών που έχει συστήσει το υπουργείο Υγείας, για τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας μετά και την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας αλλά και τη χρήση μουσικής σε αυτά.

Κλώθος Κυριάκος – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τις πρόσφατες προσπάθειες ολοκλήρωσης απογραφής στη Σάμο ενώ η Ικαρία έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας στις σχολικές μονάδες, μετά την έλευση της κακοκαιρίας, αλλά και τα κρούσματα κορωνοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα που παραμένουν σε υψηλά ποσοστά.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την κινητοποίηση στον χώρο της Υγείας που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ την 1η Φεβρουαρίου.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια Νοσοκομείου Ικαρίας για την έλευση ιατρού αναισθησιολόγου στο ίδρυμα, τη λειτουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού τις επόμενες ημέρες και την επίσκεψη του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για τη συνάντηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, το επόμενο χρονικό διάστημα, με επικεφαλής αποστολής τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, με θέμα την σεισμόπληκτη Σάμο, 15 μήνες μετά τον ισχυρότατο σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος Σάμου για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 31ης Ιανουαρίου και τα κυρίαρχα θέματα που συζητήθηκαν.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για τον απολογισμό πεπραγμένων που έδωσε στη δημοσιότητα το Κοινοτικό Συμβούλιο σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο επιχειρηματίας καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, από το Καρλόβασι, για την επαναφορά μουσικής στα καταστήματα και το τέλος απαγορεύσεων στο ωράριο λειτουργίας.

Μητσοτάκης Κυριάκος – Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη μόνιμη μείωση, κατά 13%, του ΕΝΦΙΑ (Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτητών Ακινήτων).

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το ταξίδι του στην Ικαρία, συνοδεύοντας τον περιφερειάρχη κ. Κων/νο Μουτζούρη, την απόφαση για να ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας σφαγείων σε Σάμο και Ικαρία αλλά και για την εξέλιξη έργων.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την έναρξη διανομής 5 δωρεάν self tests, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, με καταληκτική ημερομηνία διάθεσής τους την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ.

Χατζηχρήστου Κώστας – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σκουραιίκων για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, για το έργο τσιμεντόστρωσης, περίπου 6 χιλιομέτρων δρόμου, που συνδέει τα Σκουραίικα με τους Σπαθαραίους.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την επίσκεψή του στην Κοινότητα Μαυρατζαίων και θέματα επικαιρότητας, όπως η πρόσφατη κατάθεση πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και η αντιπαράθεσή του με αφορμή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την επίσκεψη στη Βουλή και τις επαφές με τον πρόεδρό της κ. Τασούλα, αλλά και επικεφαλής των κομμάτων, ώστε να μην ψηφιστεί τροπολογία (κάτι που δεν έγινε κατορθωτό), για ρύθμιση μεταφοράς αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας ώστε να προχωρήσουν τα έργα κατασκευής υπερδομών μεταναστών στα νησιά, παρά τις αντιδράσεις του πληθυσμού που κατοικεί σε αυτά, καθώς και για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ικαρία και την προσπάθεια δημιουργίας σφαγείων τόσο στην Ικαρία όσο και στην Σάμο.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για τη διαδικτυακή συζήτηση γύρω από τα θέματα Υγείας με κεντρικό ομιλητή τον π. υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την έλευση παιδιάτρου και οδοντιάτρου καθώς και τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν το ίδρυμα και την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τριανταφύλλου Νίκος – Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Σάμου για τη συμμετοχή καταρτιζόμενων σε πρόγραμμα Erasmus στην Κύπρο για τις ειδικότητες Διασωστών-Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και Τουριστικού τομέα.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα κυρίαρχα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της 7ης Φεβρουαρίου, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) και με τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για τη συμμετοχή του στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βουλή με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κων/νο Μουτζούρη.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια «επούλωσης των πληγών» που άνοιξε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020 δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην περιοχή.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για τη διεξαγωγή συνεδρίου του κόμματος (6-8 Μαΐου 2022 στην Αθήνα) και την πρόσφατη απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μόνιμη μείωση, κατά 13%, του ΕΝΦΙΑ.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης, για τη συνάντηση, με τη συμμετοχή αιρετών αυτοδιοικητικών, στην Κοινότητα Σπαθαραίων.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ