«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021:

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μιλά για την εξέλιξη της πανδημίας, τις νέες μεταλλάξεις του ιού και την πιθανότητα χρήσης διπλής μάσκας προστασίας από τον Covid-19.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου για την μετάδοση του ιού στην σχολική κοινότητα και το αίτημα του συλλόγου για προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των σχολείων.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά τη χωροθέτηση λαϊκής αγοράς στην πόλη της Σάμου.

Παπαδόπουλος Κώστας – Ο δασολόγος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Παραρτήματος Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μιλά για την ανάρτηση δασικών χαρτών, τη σημασία τους αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούν σε αρκετές περιπτώσεις.

Χαρμπής Θεόδωρος – Ο γεωπόνος του ΕΟΣ Σάμου ενημερώνει τους κατόχους αγροτεμαχίων γύρω από το θέμα ανάρτησης των δασικών χαρτών τονίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων, θα πρέπει να ενδιαφερθούν άμεσα και να βεβαιωθούν ότι οι ιδιοκτησίες τους δεν εντάσσονται σε δασική έκταση, ώστε να αποφύγουν μελλοντικά προβλήματα σε καταβολή ενισχύσεων κ.λ.π.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καρλοβάσου όπου συμμετείχαν οι 2 δήμαρχοι του νησιού και οι διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη δημοπράτηση του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων Δημοτικής Κοινότητας Χώρας», προϋπολογισμού 819.000 €.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για τη διαδικτυακή εκδήλωση «e-λιανικό» εμπόριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου και το σχόλιό του για το άνοιγμα της γραμμής σύνδεσης, 12 χρόνια μετά, Σάμου-Θεσσαλονίκης.

Λεκάτης Δημήτρης – Ο διευθυντής του ΚΕΠ Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη διά ζώσης παρουσία των πολιτών (με ραντεβού) και όσα θέματα «τρέχουν» αυτή την περίοδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Μάνο Στεφανάκη για τα ποσά που θα διατεθούν μετά τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020, το μεταναστευτικό ζήτημα, την εξάπλωση του κορωνοϊού και την επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για προσωρινή παύση λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για το έγγραφο του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), που άναψε το πράσινο φως για την έναρξη του έργου αποκατάστασης του παλαιού λιμένος Πυθαγορείου, μετά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη στη διάρκεια του σεισμού της 30ής Οκτωβρίου και τις έντονες θαλασσοταραχές που επικράτησαν στην περιοχή.

Γλαρός Γιώργος – Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Ικαρίας για τον νέο μόνιμο γιατρό, διευθυντή Νεφρολογίας που απέκτησε το ίδρυμα αγγίζοντας ακόμη περισσότερο το «όνειρο» των νεφροπαθών του νησιού για τη δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Ροϊλός Χρήστος – Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) Πειραιώς & Νήσων, από το Αγαθονήσι, το οποίο επισκέφθηκε την Παρασκευή, 26/2, μιλά για την κατάσταση των νησιών σε θέματα υγείας, επάνδρωσης των Νοσοκομείων, την εξέλιξη της πανδημίας και τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού που συνεχίζονται με επιτυχία. Ο κ. Ροϊλός αναφέρεται και στις επισκέψεις του στο Νοσοκομείο Σάμου και Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη, 25/2.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας φια τη συνέχιση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία Αγαθονησίου και Φούρνων με μέλη της εμβολιαστικής ομάδας του Νοσοκομείου Σάμου που πραγματοποίησαν αποστολή στα 2 νησιά την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τις αποζημιώσεις επιχειρήσεων μετά το σεισμό, τα 37 επιχειρηματικά σχέδια που εγκρίθηκαν με 3,7 εκατομμύρια ευρώ στο πρόγραμμα Leader, το έγγραφο του ΚΑΣ για τα 100 μέτρα ανακατασκευής του παλαιού λιμένα Πυθαγορείου, την επισκευή, μετά τις πλημμύρες, στο σημείο Άγιος Δημήτριος, στην είσοδο του Καρλοβάσου καθώς και την εξέλιξη με την πανδημία που παρουσίασε έξαρση και στο νησί μας.

Τσιαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου μιλά για το κλείσιμο ακόμη μιας σχολικής μονάδας, λόγω θετικών κρουσμάτων («Πυθαγόρειο» Γενικό Λύκειο Σάμου), για την εξέλιξη της πανδημίας που έχει προσβάλλει μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Νεοφώτιστος Μανόλης – Ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου, στην αίθουσα του Ε.Κ. για το μεταναστευτικό.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 28/02 στις 10:00… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ