«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022:

Βαρουφάκης Γιάνης – Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 (Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής), βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο δημοσιογράφος, ανταποκριτής της ΕΡΤ και ΕΡΤ Αιγαίου στην Ικαρία για τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού ενώ η κακοκαιρία «Ελπίς» βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την απογραφή που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Ιανουαρίου ενώ στο νησί μας δεν έχουν απογραφεί πάνω από 6.000 κατοικίες.

Ευαγγελίδης Θεόδωρος – Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων, λόγω καιρικών συνθηκών, τις δυσκολίες με την τηλεκπαίδευση, τις καταλήψεις σε σχολεία της δυτικής Σάμου και την κινητοποίηση των μαθητών την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο άμισθος σύμβουλος θεμάτων Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την κακοκαιρία «Ελπίς» που δεν επηρέασε το νησί μας αλλά ο μηχανισμός αντιμετώπισης ήταν έτοιμος για τυχόν καταστάσεις που θα δημιουργούσαν προβλήματα.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», για τη συμμετοχή του ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της υγείας, και το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που αρχικά προγραμματίστηκαν για την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, και έχουν μετατεθεί για την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την αύξηση κρουσμάτων, που στην περίπτωση αύξησης νοσηλευόμενων στις απλές κλίνες Covid του Νοσοκομείου Σάμου, θα προχωρήσει το Plan B με χρήση κλινών στο τμήμα της Χειρουργικής Κλινικής.

Τσιμπίδης Θεόδωρος – Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» για το περιστατικό εκβρασμού 3 νεκρών ζωνοδέλφινων στις νοτιοανατολικές ακτές της Σάμου.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για το θέμα της απογραφής που βρίσκεται σε εξέλιξη και τη σημασία συμμετοχής όλων των πολιτών που διαμένουν στο νησί ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα εξελίξεων που αφορούν στην αποκάθαρση του παλαιού ΚΥΤ και του βιολογικού της πρωτεύουσας.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την απόφαση κλεισίματος των σχολικών μονάδων, λόγω των καιρικών συνθηκών, για ακόμη 2 ημέρες, Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, σε Σάμο και Ικαρία.

Μανάβης Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» Βορείου Αιγαίου, για την ερώτηση που κατέθεσε αναφορικά με τον προγραμματισμό έργων υποδομής στο πρωτογενή τομέα του Βορείου Αιγαίου.

Μουτζούρης Κων/νος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μιλά με αφορμή την επίσκεψή του στην Ικαρία από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων με τηλεκπαίδευση και τις καταλήψεις που φαίνεται να πλησιάζουν στο τέλος τους αφού ήδη 2 σχολεία διέκοψαν τη συνέχισή τους.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την κατάσταση στα σχολεία, την τηλεκπαίδευση και τους προβληματισμούς των εκπαιδευτικών.

Παριανός Πέτρος – Ο γενικός γραμματέας Ωδείων και Μουσικών Σχολών Ελλάδας για την αναγνώριση σπουδών Παραδοσιακής Μουσικής που επετεύχθη μετά από αγώνα πολλών ετών.

Στεφανής Νίκος – Ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου για την εξέλιξη αντιμετώπισης της πανδημίας και την εκδήλωση ενδιαφέροντος κάλυψης αναγκών του ιδρύματος για τις ειδικότητες καρδιολόγου, οφθαλμιάτρου και ορθοπαιδικού.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για την 3η πληρωμή πρώτης αρωγής στους σεισμόπληκτους του νησιού μας και την αίτηση επανατροφοδοσίας ρεύματος σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και όχι μόνο.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για την επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Μπαντούνας Παναγιώτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης-Ψυχαγωγίας Σάμου για την επαναφορά της μουσικής και την απελευθέρωση του ωραρίου, από τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, μέτρων που είχαν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Νικολάου Νανά – Το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τη στήριξη του αγώνα μαθητών και εκπαιδευτικών με αφορμή την κινητοποίηση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 123 Ιανουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ