«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπεγράφη στις 3 Δεκεμβρίου 2021, με αριθμό Γ2α/24578, όπου προβλέπει ένταξη στον Οργανισμό του Νοσοκομείου Σάμου, στον Παθολογικό Τομέα, στο πλαίσιο του Καρδιολογικού Τμήματος, μιας Ειδικής Μονάδας Αιμοδυναμικής.

Δημόπουλος Λουκάς – Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Δυτικής Σάμου για τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, με θέμα τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, που πραγματοποίησαν μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ στο Καρλόβασι το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για την εξέλιξη της πανδημίας στο νησί και τη λειτουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων για τη διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία και την κατάληψη στο Γενικό Λύκειο Καρλοβάσου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την αποκατάσταση βλάβης που δημιούργησε διακοπή ύδρευσης σε περιοχές της πρωτεύουσας.

Σοφιανός Ιωάννης – Ο ιατρός-ρευματολόγος σε συνέντευξή του για την ειδικότητα της ρευματολογίας, τις παθήσεις και τα συμπτώματα που μας προειδοποιούν.

Ευαγγελίδης Θεόδωρος – Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) Σάμου για την κατάσταση στα σχολεία εν μέσω πανδημίας και τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ για θέματα υγείας, την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα.

Λιάβας Λάμπρος – Ο καθηγητής Εθνομουσικολογίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ1 «Το αλάτι της γης», για το επεισόδιο που μεταδόθηκε την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, που ήταν αφιερωμένο στον σαμιακής καταγωγής ρεμπέτη τραγουδιστή Κώστα Ρούκουνα.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την παράταση που δόθηκε, έως την 31η Ιανουαρίου 2022, μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών και Επικρατείας, όσον αφορά την υποβολή αιτήσεων πληγέντων από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020, στην πλατφόρμα arogi.gov.gr

Βογιατζής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν από πλευράς δημοτικής αρχής σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας.

Πλακιωτάκης Γιάννης – Δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενώπιον του λιμενάρχη και στελεχών του Λιμεναρχείου Σάμου κατά την επίσκεψή του στη Σάμο όπου τον συνόδευσαν ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την παράταση που δόθηκε, όσον αφορά τη διανομή 5 δωρεάν self tests προς μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς, έως τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, στις 8 μ.μ.

Κλώθος Κυριάκος – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την απογραφή σε Σάμο και Ικαρία ενώ υπολείπονται ακόμη 6.500 κατοικίες να απογραφούν, έως το τέλος Ιανουαρίου, όσον αφορά τη Σάμο.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για την κατάσταση στο χώρο της υγείας και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιούνταν την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για την επιστολή παρέμβασης προς τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τα ετοιμόρροπα κτήρια.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη σε Σάμο και Φούρνους.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στους Φούρνους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και την προσπάθεια δημιουργίας ελικοδρομίου στο νησάκι της Θύμαινας.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και τα έργα 27 εκατομμυρίων ευρώ για λιμενικές υποδομές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις αλλά και τα έργα που είναι σε εξέλιξη και αφορούν αποκαταστάσεις μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για το Plan B που ήδη εφαρμόζεται στο Νοσοκομείο Σάμου αφού έφτασαν τους 16 (έως το πρωί της Παρασκευής, 20/1), οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο ίδρυμα από κορωνοϊό Covid-19.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 123 Ιανουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ