«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022:

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων και τα προβλήματα που δημιουργούνται με την έξαρση του κορωνοϊού.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την εκλογή νέου προεδρείου καθώς και την εκλογή νέων μελών στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις δημαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου για την εκλογή νέου προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Βαρδαρός Σταμάτης – Ο ικαριακής καταγωγής, π. γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του διοικητή των 2 ιδρυμάτων κ. Νίκου Στεφανή.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου «Λυκούργος ο Λογοθέτης» για την έναρξη των φετινών χειμερινών εκπτώσεων που θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Κακαβάς Αλέξανδρος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής, που διοργανώνει η Ένωση, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και της UNESCO ενώ μεταξύ πολλών Δήμων της χώρας θα συμμετάσχει και ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για τις παρεμβάσεις της υπηρεσίας λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για την κακοκαιρία με έντονες βροχοπτώσεις και τα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Διαμαντίδης Τάκης – Σχόλιο για την επανέναρξη των σχολείων και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης στον χώρο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου με αποκλειστικό θέμα την εκλογή προεδρείου του συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου για την πρόσφατη ανακοίνωση του πρωθυπουργού όσον αφορά τη στήριξη νοικοκυριών, αγροτών και επιχειρήσεων.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Σάμου με αφορμή τον 1 χρόνο από τη χορήγηση των πρώτων εμβολίων κατά του κορωνοϊού Covid-19 όπου ο ίδιος, μαζί με άλλους ιατρούς και νοσηλευτές του ιδρύματος καθώς και τον διοικητή, δέχθηκαν τα πρώτα εμβόλια.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις στις Κοινότητες Σταυρινήδων και Αμπέλου.

Αγγελής Κώστας – Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων της Αθήνας με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της Αδελφότητας και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και τη Σάμο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Νικολού Μανόλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου για την πρόσφατη κακοκαιρία.

Λεκάτης Δημήτρης – Ο διευθυντής του ΚΕΠ Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής απογραφής στρατευσίμων.

Στεφανής Νίκος – Ο πρόσφατα παραιτηθείς (παραμένει έως τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ), κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας, για την εξέλιξη της πανδημίας και το σχέδιο Β που είναι έτοιμο το ίδρυμα να εφαρμόσει στην περίπτωση αύξησης των νοσηλευόμενων στις κλίνες Covid του ιδρύματος στη Σάμο.

Βασιλείου Γιώργος – Ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τις κατολισθήσεις στην περιοχή της Κοινότητας Σπαθαραίων και τι θα απαιτηθεί για τη μόνιμη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης για τη σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών κλίμακας Ρίχτερ, αυτή τη φορά 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ικαρίας, που ήρθε να προστεθεί στη σειρά των δονήσεων στο νησί που μέχρι πρόσφατα ανήκε στις περιοχές ελάχιστης έως μηδενικής σεισμικής δραστηριότητας.

Ζαβουδάκης Παναγιώτης – Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας για την επανέναρξη των σχολείων εν μέσω αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού (έχει νοσήσει και ο ίδιος -έχει εμβολιαστεί με τις 3 δόσεις- παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα).

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου εκτιμώντας την κατάσταση στα σχολεία τις 5 πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας τους.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη 2η πληρωμή στους δικαιούχους πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής, οι οποίοι επλήγησαν από τους σεισμούς της 30ής Οκτωβρίου 2020 και τη συνδρομή του Δήμου σε όσους συμπολίτες μας δεν έχουν εξοικειωθεί με το διαδίκτυο και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για τις αλλαγές στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Λογαράς Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμπέλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μετά και την πρόσφατη κακοκαιρία.

Κονδύλη – Πανουράκη Μαρία – Η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για τις πρόσφατες κατολισθήσεις στην περιοχή Ρεματάκι του Πυθαγορείου και τα διαχωριστικά κολωνάκια της παραλιακής στην πόλη της Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ