«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Μια ήδη πετυχημένη διοργάνωση το ‘Samos Dance Project’ που πέρυσι τον Ιούνιο ξεκίνησε στη Σάμο με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, θα

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022:

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τη χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων, για πρώτη φορά στη Σάμο, ως μέσο θεραπείας σε συγκεκριμένους ασθενείς, που πληρούν τις προϋποθέσεις, ώστε να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό Covid-19.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τις αιτήσεις καταβολής πρώτης αρωγής, έναντι στεγαστικής συνδρομής προς τους σεισμόπληκτους της 30ής Οκτωβρίου 2020 και την υποστήριξη από υπαλλήλους του Δήμου ώστε να εξυπηρετούνται πολίτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το διαδίκτυο.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου προεδρείου.

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» Σάμου για την επανέναρξη των μαθημάτων, από τις 3 Ιανουαρίου, και τις απαραίτητες προφυλάξεις για τον κορωνοϊό σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο επιχειρηματίας καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας στο Καρλόβασι για την κίνηση που σημειώθηκε στη διάρκεια των γιορτών εν μέσω έκρηξης της μετάλλαξης «Όμικρον» το τελευταίο διάστημα.

Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος – Για τη σημασία των Θεοφανίων και τη ρίψη του σταυρού, που για φέτος θα ακολουθούνταν από τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Βασιλείου Γιώργος – Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της περιμετρικής οδού πόλεως Σάμου και τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα για τη θεραπεία του σημείου ώστε να καταστεί και πάλι ασφαλές για τη διέλευση των οχημάτων.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την κατολίσθηση που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τετάρτης, 5 Ιανουαρίου, όπου ευτυχώς δεν υπήρξε ατύχημα με κάποιο διερχόμενο όχημα, αλλά έκλεισαν και τα 2 ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της περιμετρικής οδού.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διάθεση 3 δωρεάν self tests που αφορά μαθητές και εκπαιδευτικούς με αφορμή την επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου εξηγεί τους λόγους αντίθεσης προς την απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για την επαναλειτουργία των σχολείων εν μέσω κορύφωσης της πανδημίας και της μετάλλαξης «Όμικρον».

Στεφανής Νίκος – Ο απερχόμενος κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την παραίτηση που υπέβαλλε την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου, και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τις νεότερες εξελίξεις όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, τη μετάλλαξη «Όμικρον» και το ρεκόρ της Ελλάδος, μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά τον αριθμό των τεστ που πραγματοποιούν οι Έλληνες.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων του νησιού, στα λιμάνια Μεστών και πόλεως Χίου, όπου κατάφεραν να εμποδίσουν την εκφόρτωση μηχανημάτων που θα χρησιμοποιούνταν στην κατασκευή της νέας Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής για μετανάστες.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την επανέναρξη των σχολείων τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, και τα όσα προβλέπει η νεότερη απόφαση του υπουργείου Παιδείας για τα μέτρα προφύλαξης μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού απέναντι στον κορωνοϊό Covid-19.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την εβδομάδα διανομής των 3 self tests για μαθητές και εκπαιδευτικούς, τη συνέχιση των rapid tests και τι ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ