«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Μια ήδη πετυχημένη διοργάνωση το ‘Samos Dance Project’ που πέρυσι τον Ιούνιο ξεκίνησε στη Σάμο με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, θα

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021:

Κλώθος Κυριάκος – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής απογραφής για την Απογραφή 2021 και τι ακολουθεί στις περιπτώσεις που δεν την ολοκληρώσουν οι πολίτες.

Χατζηχρήστου Κώστας – Ο γενικός γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝΑΛ για την επικράτηση, και στη Σάμο, του Νίκου Ανδρουλάκη τη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής.

Αρσένης Κρίτων – Ο βουλευτής Δυτικής Αθήνας του «ΜέΡΑ25» για την παράνομη άδεια παραγωγής για 150 ανεμογεννήτριες σε Ικαρία και Φούρνους.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την άσκηση αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Λιμένος Μαλαγαρίου την Πέμοτη, 9 Δεκεμβρίου.

Γιοκαρίνης Μανόλης – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου για την εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη διάρκεια των γιορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τον προγραμματισμό διαμόρφωσης χριστουγεννιάτικων οικίσκων στην πλατεία Πυθαγόρα μετά τη ματαίωση δημιουργίας χριστουγεννιάτικου «χωριού» στο εσωτερικό του Δημοτικού Κήπου λόγω κορωνοϊού.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την ιστορική επίσκεψη, όπως την χαρακτήρισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Σύνοδο της Ελλάδος όπου τον υποδέχθηκαν παρουσία και του αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου.

Τσινιάς Δημήτριος – Ο αντιπλοίαρχος, λιμενάρχης Σάμου για την εθελοντική αιμοδοσία στελεχών του Λιμενικού Σώματος, στο Τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Σάμου, τη βράβευση 2 γυναικών αρχικελευστών του Λιμεναρχείου Σάμου, από την Ένωση Γυναικών της Ναυτιλίας, καθώς και τη διάθεση ποσού για τη διαμόρφωση του άνω ορόφου του κτηρίου του Λιμεναρχείου Σάμου για τις ανάγκες του προσωπικού.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «όλοι Μαζί για τη Σάμο» του Δήμου Ανατολικής Σάμου, π. πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου του πρώην ενιαίου Δήμου Σάμου για το master plan της πρωτεύουσας, που κατόπιν πολυετούς διαλόγου θα δημοσιευθεί σύντομα σε ΦΕΚ η σχετική απόφαση εφαρμογής του.

Καριώτογλου Παύλος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου για τη δωρεά μασκών κατά της πανδημίας Covid-19, από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τον  αντιδήμαρχο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Εμμανουήλ Κιάσσο.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου «Λυκούργος ο Λογοθέτης» για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και το αίτημα μη επιστροφής της επιστρεπτέας προκαταβολής, όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την πυρόπληκτη Εύβοια.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Σάμου την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου.

Ψύλλος Μιχάλης – Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, διευθυντής της ψηφιακής έκδοσης της «Ναυτεμπορικής» για το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Δεσποινίς Στεφανόπολι» των εκδόσεων Λιβάνη όπου γίνεται αναφορά και στη Σάμο.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για το πρωτοσέλιδο θέμα του «Σαμιακού Βήματος» όπου κρίθηκε ακατάλληλο προς πόση το νερό στις 8 από τις 9 σχολικές μονάδες που λειτουργούν στην πρωτεύουσα.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου και το θέμα του ακατάλληλου νερού προς πόση στις σχολικές μονάδες.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2022.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την άσκηση πεδίου που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις καυσίμων Silk Oil στο Κοκκάρι.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις βεβαιώσεις πιστοποίησης που λαμβάνουν οι Παιδικές Χαρές του Δήμου ενώ σύντομα θα αποκτήσουν Παιδικές Χαρές όλες οι περιοχές.

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για τον εορτασμό των Τριών Παίδων εν Καμίνω, προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Κακαβάς Αλέξανδρος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για διαγωνισμό θεατρικού μονολόγου στον οποίο θα υπάρξει και συμμετοχή της Σάμου με τη στήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου και της Θεατρικής Ομάδας Σάμου.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργάνωσαν το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του σχολείου.

Κουμαραδιός Γιώργος – Ο καθηγητής Μουσικής για τη χριστουγεννιάτικη συναυλία του Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας “Ηδύλη”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ