«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Πρόσκληση στο Samos Dance Project για 2η χρονιά με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ / Σεμινάρια χορών Σάμου-Φούρνων-Ικαρίας, Χίου, Ηπείρου

Μια ήδη πετυχημένη διοργάνωση το ‘Samos Dance Project’ που πέρυσι τον Ιούνιο ξεκίνησε στη Σάμο με την υποστήριξη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, θα

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Σάμου

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021:

Γαρουφαλής Μανώλης – Ο δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ανατολικής Σάμου, για τα κρούσματα κορωνοϊού σε 2 σχολικές μονάδες στο Βαθύ και την αρμοδιότητα απολύμανσης των κτηρίων, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα σχολεία.

Βουλής Αλέκος – Ο τοπικός σύμβουλος Μαραθοκάμπου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής στα θέματα ύδρευσης.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου, για την Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου, δίνει απαντήσεις σε όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής για τα θέματα ύδρευσης καθώς και τα όσα καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαραθοκάμπου.

Κονδύλη – Πανουράκη Μαρία – Η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την εξασφάλιση ποσού 300.000 ευρώ, μετά από αίτημα  για χρηματοδότηση αποκατάστασης ζημιών και ανάκτησης λειτουργικότητας της παραλιακής ζώνης της Σάμου.

Βακεντής Μανώλης – Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου της Ν.Δ. για την παροχή ασφαλούς χώρου προσωρινής φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου»  για τα προβλήματα χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας και μεγάλων έργων από το τρέχον αλλά και το επόμενο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρόταση διεξαγωγής rapid test σε όλα τα σχολεία από μονάδες του ΕΟΔΥ.

Μητσός Μιχάλης – Για τη συντήρηση του κτηρίου της Σαμιακής Αγοράς στην παραλιακή της πρωτεύουσας.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας για την ολοκλήρωση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, που πραγματοποίησε η εμβολιαστική μονάδα του ιδρύματος σε Φούρνους, Θύμαινα και Αγαθονήσι.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την κοινή δήλωση βουλευτών του κόμματός του, και του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, σχετικά με εγκύκλιο παρουσίας στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στον Έβρο, όλων όσων αιτούνται ασύλου στη χώρα μας και τη σχετική διάψευση από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, για το ζήτημα.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τις νεότερες εξελίξεις, όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας, και τη νέα μετάλλαξη που εμφανίστηκε στην Μποτσουάνα της Νοτίου Αφρικής.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή στο Νοσοκομείο Ικαρίας.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για τις προτάσεις που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ανατολικής Σάμου που διεξήχθη την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου.

Ρήγας Άγγελος – Ο γιατρός-μικροβιολόγος για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης που καθιερώθηκε το 1982 επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη χαμένη ευκαιρία, όπως τονίζει ο ίδιος, από πλευράς Δήμου, να προχωρήσει το θέμα δημιουργίας Γενικού Λυκείου στο Πυθαγόρειο.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για τη δράση των μαθητών του σχολείου, από τον όμιλο Οικολογίας – Περιβάλλοντος, να δημιουργήσουν φυλλάδιο για την καθαριότητα το οποίο μοίρασαν σε πολίτες, με τη βοήθεια της Τροχαίας, στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Δρούγος Θανάσης – Ο διεθνολόγος – γεωστρατηγικός αναλυτής για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τις συμφωνίες Τουρκίας – Ισπανίας που δημιούργησαν δυσφορία στην ελληνική κυβέρνηση.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας για την ορκωμοσία της νέας αναπληρώτριας διοικήτριας του Νοσοκομείου Ικαρίας και την εξέλιξη της πανδημίας στη Σάμο που έχει περάσει στο πορτοκαλί χρώμα του χάρτη κρουσμάτων της χώρας.

Κλώθος Κυριάκος – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την παράταση που δόθηκε, όσον αφορά τη διαδικασία ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, έως την 13η Δεκεμβρίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ