«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021:

Κολλάρος Γιώργος – Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την 9χρονη θητεία του και τα όσα έγιναν αλλά και όσα θα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση επίλυσης πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νομικοί στην άσκηση του επαγγέλματός τους και στο νομό μας.

Καλτάκης Γιάννης – Ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την εκλογή του στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέων διοικητικών συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (διεξήχθησαν την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου).

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου μιλά με αφορμή την υπογραφή σύμβασης για την συντήρηση της επαρχιακής οδού Καρλοβασίου-Πύργου, από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κων/νο Μουτζούρη, και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ελενόπουλος Γιώργος – Ο στενός συνεργάτης του π. πρωθυπουργού και υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου, μιλά για την επίσκεψή του στη Σάμο και τη στήριξη της υποψηφιότητας Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο δημοσιογράφος-ανταποκριτής της ΕΡΑ Αιγαίου και της ΕΡΤ από την Ικαρία για τον σεισμό των 5 Ρίχτερ που ανησύχησε τους κατοίκους του νησιού στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης, 30 Νοεμβρίου.

Κλώθος Κυριακός – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την βοήθεια που είναι σε θέση να παράσχουν οι απογραφείς σε όσους αδυνατούν να πράξουν την αυτοαπογραφή τους μέσω διαδικτύου.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο προϊστάμενος έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων της ΕΡΤ, σχολιάζει την μετάδοση του debate των 5 εκ των 6 υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ που μετέδωσε η ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την εξέλιξη της πανδημίας και την αύξηση των εμβολιασμών στη Σάμο.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την πρόσφατη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Αθήνα, εξ αφορμής της επετείου της 30ετούς Πατριαρχίας του, όπου ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών τον συνόδευσε σε όλες τις εκδηλώσεις με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πάγια προκαταβολή που δόθηκε στις 12 από τις 20 Κοινότητες του Δήμου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρόσφατη βλάβη που σημειώθηκε στην δεξαμενή Μάννας και την αποκατάστασή της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πυργιώτης Μανώλης – Ο διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου για την πρόσκληση συμμετοχής προς συγγραφείς αναφορικά με τη συγγραφή κειμένου με τίτλο: «Σάμος, μια μέρα…»

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων Νίκος Μένεγας «Ο Ίκαρος» για την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝΑΛ για τα όσα προβλέπει η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από διάφορα ΜΜΕ η νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας Ανεζινιώ Σταμούλη.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την ορκωμοσία της νέας τοπικού συμβούλου Νίνας Βέττα που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Γιώργου Στάντζου την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ