«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021:

Στάντζος Γιώργος – Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτιστικής Προστασίας, κ. Ευάγγελου Τουρνά, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα την 11η Νοεμβρίου 1912.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελος Τουρνάς.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος για τον ιστορικό περίπατο στα λημέρια του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού στη Σάμο που διοργάνωσε την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο επιχειρηματίας καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας από το Καρλόβασι για την κινητοποίηση των επαγγελματιών του χώρου, με κλείσιμο των καταστημάτων τους, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, ως διαμαρτυρία κατά των μέτρων που έχουν επιβληθεί στη διάρκεια της πανδημίας.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τα 10 δωρεάν self tests ανίχνευσης του κορωνοϊού, για μαθητές, που η διανομή τους και το άνοιγμα της πλατφόρμας ξεκίνησε από την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου.

Μηταράκης Νότης – Χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων ανέφερε στην εισήγησή του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου, στην οποία ήταν παρών, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό θέμα την αποκάθαρση, αποκατάσταση του περιβάλλοντος και μεταβίβαση του οικοπεδικού χώρου του πρώην ΚΥΤ Σάμου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Μπαντούνας Παναγιώτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Σάμου για το κλείσιμο των καταστημάτων τους, σε όλη την Ελλάδα, έχοντας συγκεκριμένα αιτήματα στήριξης του κλάδου τους από την κυβέρνηση.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου και την προσοχή που πρέπει να επιδειχθεί κατά τον μήνα Νοέμβριο.

Κλώθος Κυριάκος – Ο προϊστάμενος του σαμιακού παραρτήματος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την εξέλιξη της τρίτης φάσης απογραφής που αφορά στην απογραφή πληθυσμού της χώρας.

Πανάγος Θεόδωρος – Ο δικηγόρος και ακαδημαϊκός για το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Ηθικό και Δίκαιο στο Πυθαγόρειο Σύστημα».

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, για τη σύσκεψη με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Ευάγγελο Τουρνά, αλλά και το διάστημα μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας για την εξέλιξη της πανδημίας και την ενίσχυση του Νοσοκομείου Σάμου μετά και την προσωρινή αναστολή εργασίας υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού Covid-19.

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής συμβολαίων της TUI σχολιάζει τα πλήρη στοιχεία αφίξεων στο νησί μας, δια μέσω των πτήσεων charter, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής τουριστικής σεζόν.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για το ξεκίνημα της πλήρους αποκατάστασης και στατικής αναβάθμισης του κτηρίου που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο στο Κοκκάρι.

Δημόπουλος Λουκάς – Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Σάμου της Ν.Δ. για τις θέσεις ευθύνης τομέων που ανέλαβαν τα νεοεκλεγέντα μέλη της.

Φάκα Άρτεμις – Η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για την επανέναρξη των προβολών, μετά την πολύμηνη απουσία της Λέσχης, λόγω πανδημίας, από το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Καριώτογλου Παύλος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Σάμου για την 3ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει για την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου, η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου για την εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού Covid-19  που παρουσιάζουν αύξηση το τελευταίο διάστημα.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου για τα μέλη του νέου προεδρείου της και τους τομείς ευθύνης που ανέλαβαν τα μέλη της.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης για την επετειακή εκδήλωση στο πλαίσιο των 200 ετών από την Επανάσταση που μεταξύ άλλων περιλάμβανε παράδοση των σπαθιών του Καπετάν Λαχανά από τον ταξίαρχο της 79 ΑΔΤΕ, κ. Νικόλαο Γκρέτσα, και απονομή πλακέτας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ