«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021:

Κατσούλης Γιάννης – Ο γυναικολόγος-μαιευτήρας για τις έγκυες γυναίκες και τον εμβολιασμό τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την εφαρμογή μονοδρόμησης των οδών Πυθαγόρα και Νοεμής Ντάελ που ξεκίνησε από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Για την πρόσφατη δωρεά ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Ειδικό Σχολείο Σάμου που προήλθε από τη Διεθνή Οργάνωση Λεσχών Lions.

Καλαμοβράκης Στέφανος – Ο έφορος της ομάδας βόλεϊ «Κέρκη» Μαραθοκάμπου, που αγωνίζεται στην Pre League Βόλεϊ Ανδρών, για την 3η κατά σειρά νίκη της ομάδας απέναντι στην «Καλαμάτα 80» και την συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της.

Φραγκούλης Κώστας – Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης για το σενάριό του, που επελέγη από το Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου για να γυριστεί ταινία, στην κατηγορία «micro budget».

Μητροπολίτης Σάμου & Ικαρίας Ευσέβιος – Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες της Μητρόπολης για την αποκατάσταση των Ιερών Ναών του νησιού που έχουν πληγεί, οι περισσότεροι από αυτούς, στη διάρκεια της ισχυρότατης σεισμικής δόνησης των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη σύσκεψη και την απόφαση που ελήφθη, για προληπτικούς λόγους, να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση για την επέτειο της 11ης Νοεμβρίου 1912, Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, του τομέα Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Εγκαταστάσεων, για το ισχύον καθεστώς του υγειονομικού πρωτοκόλλου αντιμετώπισης του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια αθλητικών συναντήσεων.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τις συναντήσεις με υπουργούς στην Αθήνα, για θέματα του Δήμου Δυτικής Σάμου, αλλά και την εξασφάλιση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ για τον βιολογικό της πρωτεύουσας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου εξηγεί το έργο ολοκλήρωσης του βιολογικού της πρωτεύουσας, μετά και την εξασφάλιση του ποσού 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο επιχειρηματίας καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας από το Καρλόβασι για την εφαρμογή των νέων μέτρων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους της πανδημίας, που βρίσκεται σε έξαρση με το τέταρτο κύμα της.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για σειρά επαφών που πραγματοποίησε στην Αθήνα με τους υπουργούς Μάκη Βορίδη, Στέλιο Πέτσα και Σπήλιο Λιβανό σχετικά με θέματα του Δήμου αλλά και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, παρουσία του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Βακεντής Μανώλης – Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου της Ν.Δ. για την πρώτη συνεδρίασή της κατά τη διάρκεια της οποίας ορίσθηκαν οι θέσεις του προεδρείου ενώ έγινε και κατανομή αρμοδιοτήτων στα νεοεκλεγέντα μέλη της.

Διαμαντίδης Τάκης – Ο εκπαιδευτικός, εκ μέρους της ΕΛΜΕ Σάμου, για τις συνεχιζόμενες δίωρες στάσεις εργασίας και την επικείμενη Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας, στην Αθήνα (27/11), για το μείζον ζήτημα της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τα κρούσματα κορωνοϊού, την κατάσταση σε θέματα νοσηλείας ασθενών με Covid και τις επαφές που πραγματοποίησε στο υπουργείο Υγείας και την 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Μπαντούνας Παναγιώτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Σάμου για τη συμμετοχή του συλλόγου στο πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας τους, για 24 ώρες, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στη νέα σειρά μέτρων κατά της πανδημίας που δημιουργεί περαιτέρω πίεση στον κλάδο.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, τ. νομάρχης Σάμου, για το ψήφισμα υποστήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα.

Δημητριάδης Βαγγέλης – Ο τ. σχολικός σύμβουλος και συγγραφέας για την ομιλία του με θέμα τους βομβαρδισμούς στο Τηγάνι, την 17η Νοεμβρίου 1943 από τους Γερμανούς, που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής, 12 Νοεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος».

Σωτηράκης Γιάννης – Για την ελληνική ταινία  «Καλάβρυτα 1943», που προβάλει το Cine ΟΛΥΜΠΙΑ στην πόλη της Σάμου, και έχει δημιουργήσει αντιδράσεις πανελλαδικά για τον τρόπο αφήγησης των γεγονότων από τον σκηνοθέτη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ