«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021:

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για την κατά πλειοψηφία ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2021 αλλά και την καταψήφιση του θέματος που αφορούσε τον καθορισμό θέσεων άσκησης στάσιμης εμπορικής δραστηριότητας – πρόταση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που τελικά δεν πέρασε -, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (διά μέσω τηλεδιάσκεψης), την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων για την επίσκεψη στους Φούρνους όπου συναντήθηκαν με το νέο Δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη, διένειμαν τρόφιμα στις πολύτεκνες οικογένειες και θεώρησαν πολυτεκνικές ταυτότητες.

Καρράς Βαγγέλης – Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, μιλά για την απόφαση κλεισίματος των σχολικών μονάδων κατά τη διάρκεια του τριημέρου 15-16-17 Φεβρουαρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μητσός Μιχάλης – Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου εξηγεί τα όσα συζητήθηκαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και τη θέση του Δήμου για τον καθορισμό θέσεων άσκησης στάσιμης εμπορικής δραστηριότητας.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου για την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για τις ηλικίες 60 – 64 ετών.

Τρίτη, 16/2

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου μιλά για το νέο κύμα κακοκαιρίας και το αίτημα προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου για κλείσιμο της Εθνικής Οδού Σάμου Καρλοβάσου από τον Άγιο Κωνσταντίνο έως την περιοχή Πεταλίδες (Κουρούντερε), λόγω των ισχυρών βοριάδων που δημιουργούν υψηλό κυματισμό καλύπτοντας το οδόστρωμα.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την αναβολή της πανελλαδικής πανυγειονομικής κινητοποίησης, λόγω των καιρικών συνθηκών που τελικώς προγραμματίζεται για την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο Δημοτικός σύμβουλος Ανατολικής Σάμου, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» αιτιολογεί την καταψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2021.

Γαλανής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκαρίου περιγράφει την περαιτέρω ζημιά που έχει υποστεί (μετά τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020), ο μώλος στο λιμάνι Κοκκαρίου λόγω των ισχυρών ανέμων.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Σάμου μιλά για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων, λόγω κακοκαιρίας.

Τετάρτη, 17/2

Χωρίς ρεύμα οι πομποί αναμετάδοσης ραδιοφώνων στη θέση Θιος.

Δεν μεταδόθηκε η εκπομπή «Ημερολόγιο Ερτζιανών».

Πέμπτη, 18/2

Βογιατζής Κώστας – Ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ανάληψη των καθηκόντων του και τις προτεραιότητες που θα δοθούν στα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου – Ικαρίας για την ομαλοποίηση της κατάστασης, όσον αφορά τη συνέχιση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, μετά την απουσία εμβολίων λόγω ματαίωσης πτήσεων από την Αθήνα προς τη Σάμο. Εμβολιάστηκαν οι έχοντες ραντεβού την Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

Τζίχας Κώστας – Ο Δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου», για την καταψήφιση του Προϋπολογισμού.

Βογιατζής Κώστας – Ο αναπληρωτής προϊστάμενος Διεύθυνσης Γραμματείας του Πρωτοδικείου Σάμου μιλά για τις νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω διαδικτύου.

Παρασκευή, 19/2

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ για την αύξηση 10%, μεσοσταθμικά, που θα λάβουν για τον τρυγητό του 2021 οι αμπελοπαραγωγοί. Πρόκειται για την 3η αύξηση κατά την τελευταία πενταετία.

Κάϊλα Δέσποινα & Νίκος Βακάκης – Η Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για θέματα Πολιτισμού-Τουρισμού και ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου πήραν μέρος, μέσω διαδικτύου, στο Forum Νησιωτικών Προορισμών το οποίο συνδέεται με την έκθεση «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» που αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα διεξαχθεί 14-16 Μαΐου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Στη συζήτηση έλαβε μέρος και ο δήμαρχος Ικαρίας Νίκος Καλαμπόγιας.

Καρράς Βαγγέλης – Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την επισκευή της βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης των Μυτιληνιών. Η βλάβη προκλήθηκε από εργασίες συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ.

Νικολαΐδης Τάσος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου για την έναρξη, σε σταθερή βάση (κάθε Τρίτη), παρουσίας του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Γιώργου Στάντζου, στο Δημοτικό μέγαρο Πυθαγορείου, όπου θα έχει τη δυνατότητα συνάντησης με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής. Επίσης αναφέρεται στις εξελίξεις του έργου για την επιδιόρθωση του λιμένα μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 21/02 λίγα λεπτά μετά τις 10:00… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ