«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, στη Σάμο, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ένα χρόνο μετά την ισχυρότατη σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ, και τα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου με θέμα την αποκατάσταση του νησιού.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για το άνοιγμα της πλατφόρμας, από την 1η Νοεμβρίου, για τη διάθεση 5 δωρεάν self tests διάγνωσης κορωνοϊού που αφορούν τους μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την κινητοποίηση-διαμαρτυρία πολιτών στην πλατεία Βαλασκαντζή Καρλοβάσου, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 1 χρόνο μετά τον σεισμό, που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Κατοίκων, με τη συμμετοχή και του Εμπορικού Συλλόγου, τα μέλη τού οποίου προχώρησαν σε δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων τους από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Κούρταλης Κωνσταντίνος – Ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου για τα τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ. που διεξήχθησαν σε ολόκληρη τη χώρα, και στα νησιά του νομού μας, την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», για τα όσα δεν έχουν γίνει, παρά τις αρχικές υποσχέσεις της κυβέρνησης, όσον αφορά τα επικινδύνως ετοιμόρροπα κτήρια, ένα χρόνο μετά τον σεισμό που έπληξε το νησί.

Λέκκας Ευθύμιος – Ο καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας για τον 1 χρόνο μετά τον σεισμό που έπληξε τη Σάμο.

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος και συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την πρόσφατη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και την απόφαση παράτασης της αντιπυρικής περιόδου έως την 15η Νοεμβρίου.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την διαμαρτυρία τους με αφορμή την συνεχιζόμενη ανάσχεση εργασίας που εδώ και 2 μήνες βρίσκονται συνάδελφοί τους αλλά και για τη συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία κατά του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου Χατζηδάκη για τα εργασιακά θέματα.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση της 1ης Νοεμβρίου και την πρόσκληση προς τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου και να δώσει λεπτομέρειες για την περιοχή όπου βρίσκεται το εγκαταλειμμένο πλέον Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών στο Βαθύ.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο κοινοτικός σύμβουλος Καρλοβάσου για την απόφαση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, να τον ορίσει άμισθο σύμβουλο θεμάτων Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Παρασκευής Δημήτρης – Ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το τέταρτο κύμα της πανδημίας, την κατάσταση στη χώρα μας με τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού Covid-19 και τι αναμένουν οι επιστήμονες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας για την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρήθηκε και στο νησί μας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη μονοδρόμηση των οδών Νοεμής Ντάελ και Πυθαγόρα λόγω αυξημένης κίνησης στην περιοχή όπου λειτουργούν σχολικές μονάδες με μεγάλο συνολικά αριθμό μαθητών.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα ερωτήματα που έθεσε ο ίδιος και οι άλλοι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για την εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος» με θέμα: «Οι βομβαρδισμοί στο Τηγάνι στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Νομού Σάμου σε ένα απολογισμό της φετινής τουριστικής σεζόν με στατιστικά στοιχεία σύγκρισης των ετών 2019 και 2020.

Νικολάου Νανά – Το μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Σάμου για την απεργιακή κινητοποίηση της 4ης Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του νόμου Χατζηδάκη με μεγάλη συμμετοχή σε Σάμο και Ικαρία.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου έθεσε θέμα για τις μεγάλες αυξήσεις και ανατιμήσεις που θα πλήξουν και τον πληθυσμό των νησιών μας στην πλειονότητά του.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝΑΛ και αναπληρωτής γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής για την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου, που θα οδηγήσει στις 5 Δεκεμβρίου, στην ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ