«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Μέσω διαδικτύου οι εκπομπές του Radio Café 102.4… (Link)

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021:

Σκούτας Γιάννης – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου), για τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου στα Οινοποιεία Μαλαγαρίου και Καρλοβάσου.

Σπιλάνης Γιάννης – Σχόλιο από τον περιφερειακό σύμβουλο, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», με αφορμή την ανακοίνωση των χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τις αρμοδιότητές τους για την επόμενη περίοδο.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου (Μυτιλήνη, 13/10) της Περιφερειακής Ένωσης Βορείου Αιγαίου, στο οποίο προεδρεύει.

Χατζηλαγός Τίμος – Το μέλος της γραμματείας Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τη Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Λογοθέτης Μάνος – Ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την Άσκηση «Πρόμαχος 2021», εκκένωσης της δομής προσφύγων, το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου στη νέα Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, για τα έργα που αφορούν την Ικαρία, και την ανακοίνωση χρηματοδότησης έργου κατασκευής φράγματος, ύψους 4.000.000 ευρώ, που θα λύσει τα θέματα άρδευσης και ύδρευσης του νησιού.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τα κενά εκπαιδευτικών και τις ελλείψεις ειδικοτήτων που έχουν δημιουργήσει πλείστα προβλήματα σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Στεφανής Νίκος – Ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου για ακόμη ένα θάνατο από κορωνοϊό Covid-19 (82χρονος άνδρας Σαμιακής καταγωγής), στη ΜΕΘ του ιδρύματος, τα 3 θετικά κρούσματα που εμφανίστηκαν στους Φούρνους, καθώς και η κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται νέος άνδρας που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο ατύχημα σε περιοχή του Καρλοβάσου.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Συνέντευξη του μοναδικού υποψήφιου προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές που διεξάγονται σε ολόκληρη τη χώρα την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τροχαίο ατύχημα που συνέβη σε περιοχή του Καρλοβάσου με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό νέου άνδρα.

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ για τη διήμερη επίσκεψή της στη Σάμο και τις επαφές που πραγματοποίησε στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, με μελισσοκόμους στο Καρλόβασι και εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Σάμου.

Καλαμοβράκης Στέφανος – Ο γενικός γραμματέας της ομάδας βόλεϊ «Κέρκης» Μαραθοκάμπου για τον αγώνα της Pre League «Κέρκη» – ΑΕΚ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη διεξαγωγή συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Σάμο, την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, και τα θέματα που θα συζητηθούν, με κυρίαρχο την αποκατάσταση βλαβών στις δημόσιες υποδομές που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Ξανθόπουλος Στέλιος – Ο κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Καρλόβασι και σε κτήρια του ιδρύματος ο υφυπουργός Παιδείας, υπεύθυνος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, Άγγελος Συρίγος.

Βακεντής Μανώλης – Ο υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Σάμου του ΚΙΝ.ΑΛ. για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στο κόμμα, στις 5 Δεκεμβρίου, μετά και την ανακοίνωση μη συμμετοχής τής προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Καλτάκης Γιώργος – Ο υποψήφιος για μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για τη συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, τ. νομάρχης Σάμου, για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο και την επίδοση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ