«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021:

Σεβαστάκης Δημήτρης – Ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, π. βουλευτής Σάμου, μιλά για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του ιδρύματος.

Κουρσουμπάς Δημήτρης – Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου για την επιτυχία που σημείωσαν οι 32οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου που διεξήχθησαν στη Χίο (με πολύ καλές εμφανίσεις των σωματείων Σάμου και Ικαρίας).

Διαμαντίδης Τάκης – Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου (οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. έχουν καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού Covid-19), για τη μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών στη συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής πανεκπαιδευτικής απεργίας.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την κινητοποίηση των συναδέλφων του, για τα θέματα αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους με αφορμή την πανελλαδική απεργία της 11ης Οκτωβρίου.

Αξιώτης Γιάννης– Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αντίθεση γονέων και εκπαιδευτικών στη δημιουργία τμημάτων 28 μαθητών μετά τη νέα οδηγία του υπουργείου Παιδείας.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την τηλεδιάσκεψη, παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, για τα θέματα αποκατάστασης της Σάμου μετά τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική αρχή για τα 35 χρόνια του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τις εμβληματικές προσωπικότητες που είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πορεία ίδρυσης του πανεπιστημίου και των τμημάτων στο Καρλόβασι, των Πέτρου Μώραλη και Βαγγέλη Σιδηρουργού, καθώς και την παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την επίσκεψη του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στο Βαθύ και στη Χώρα αλλά και τη συνεργασία των 2 Δήμων.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου της.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, και αφορούσε την αποκατάσταση της Σάμου, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός, καθώς και την ταχύτερη απόδοση των αποζημιώσεων.

Δράκος Αντώνης – Ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου για το νέο Δ.Σ. και την μη κάλυψη, από το Νοσοκομείο Σάμου, των εξετάσεων των ασφαλισμένων που γίνονται σε εξωτερικά διαγνωστικά κέντρα.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για το θέμα μη κάλυψης των ασφαλισμένων για εξετάσεις σε εξωτερικά διαγνωστικά κέντρα.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για το άνοιγμα της πλατφόρμας και τη διάθεση 5 δωρεάν self tests που αφορούν τους μαθητές για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μεταφτσής Βασίλης – Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τ. κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, για τα θέματα που προβληματίζουν στη μελλοντική ανάπτυξη του ιδρύματος.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Σάμου για την κακοκαιρία που οδήγησε στην απόφαση μη λειτουργίας των σχολικών μονάδων, και των δύο βαθμίδων, σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, καθώς και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την εισροή υδάτων από τη στέγη του Γυμνασίου Πυθαγορείου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής που όμως δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα.

Νικολού Μανόλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβασίων για την κακοκαιρία και την κατάσταση στην περιοχή που, ευτυχώς, δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Δημόπουλος Θεμιστοκλής – Ο συμβολαιογράφος της πόλεως Σάμου δίνει λεπτομέρειες για το ισχύον καθεστώς, μετά το νέο νόμο περί μεταβιβάσεων ακινήτων και των δωρεάν γονικών παροχών.

Κιουλάφας Γιώργος – Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου) για τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Οκτωβρίου.

Θρασυβούλου Δημήτρης – Ο φιλόλογος-ιστορικός για την 6η βόλτα, στα πλαίσια παρέμβασης του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» στη γενική ενότητα: «Γνωρίζω τον τόπο μου – Δυναμώνω τις ρίζες μου», όπου την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ιστορικός περίπατος στη Σάμο του 1821 στην περιοχή του Παλαιού Καρλοβάσου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ