«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την απώλεια του τ. βουλευτή Σάμου και τ. δημάρχου Βαθέος, Κώστα Καραμηνά, που «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Στεφανάδης κάνει αναφορά και στο θέμα απαλλαγής του ΕΝΦΙΑ για τα επόμενα 3 χρόνια όσον αφορά τις σεισμόπληκτες κατοικίες.

Κατσιγιάννης Κώστας – Ο τ. γενικός διευθυντής του Ε.Ο.Τ. (ο μακροβιότερος διευθυντής στην ιστορία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού), για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ιδρύματος, για τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Μακαριώτατο κ.κ. Ιερώνυμο.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που διεξήχθη στη Νάξο από 16 έως 26 Σεπτεμβρίου, διά ζώσης και πάλι, αφού λόγω της πανδημίας, η περσινή συνάντηση μεταδόθηκε με μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις στο YouTube.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την επίσκεψη του δημάρχου, κ. Γιώργου Στάντζου, αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Ανατολικής Σάμου στη νέα ΚΕΔ (Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή), στην περιοχή Ζερβού, όπου περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις παρουσία του γενικού γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, κ. Μάνου Λογοθέτη.

Τριτσινιώτης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου για τη Γενική Συνέλευση και τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που είχαν προγραμματισθεί για την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος για τις αθλητικές δραστηριότητες, μιλά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την προετοιμασία με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διάθεση 4 δωρεάν αυτοδιαγνωστικών τεστ (self-tests), στους μαθητές όλων των βαθμίδων, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο επόμενων εβδομάδων (4-17/10) και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Σπανός Χρήστος – Ο πλοιοκτήτης της Dodekanisos Seaways για την ολοκλήρωση των δρομολογίων, στις 21 Οκτωβρίου, που συνδέουν τη Σάμο και τα νησιά μας με τα Δωδεκάνησα καθώς και για τα σχέδια της εταιρείας με απόκτηση νέου πλοίου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για την πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο να συνταχθεί και να επιδοθεί υπόμνημα στον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στη Σάμο την 1η Οκτωβρίου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα 7 ερωτήματα που παρέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούν την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για το 1ο τουρνουά μπάσκετ «Νικόλας Μαθιός» που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρλοβάσου, από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου, αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου 20χρονου Νικόλα Μαθιού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, πρώην νομάρχης Σάμου, με την ιδιότητα του προέδρου της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης της Πορείας Ανασυγκρότησης της Σάμου μετά τον Σεισμό, της Περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου, για την επίδοση υπομνήματος στον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στη Σάμο την 1η Οκτωβρίου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου στις 28 Σεπτεμβρίου όπου μεταξύ άλλων θεμάτων υπήρξε και απόφαση αλλαγής ονομασίας της οδού «Μνησάρχου» σε «Άρη και Κλαίρης» για τα 2 νέα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Κατρακάζος Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Μαζί για τη Σάμο» για το μεταναστευτικό με αφορμή και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο νησί.

Μητσοτάκης Κυριάκος – Ο Πρωθυπουργός της χώρας βρέθηκε την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, στη Σάμο, επισκεπτόμενος αρχικά το ΚΥΤ στο Βαθύ, στη συνέχεια τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου και τέλος, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, τη νέα ΚΕΔ (Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή), στην περιοχή Ζερβού. Ακούμε τα όσα δήλωσε για το μεταναστευτικό μιλώντας από τον χώρο του έρημου, πλέον, από μετανάστες, Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ