«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021:

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο ίδιος παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού του Δημοτικού Σχολείου Κοκκαρίου.

Ζορμπαλά Τίνα – Η πρόεδρος του Συλλόγου ΔΕΠ (Διδακτικό & Ερευνητικό Προσωπικό) του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την διαμορφωθείσα κατάσταση και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται ώστε να διακοπεί η υποβάθμιση του ιδρύματος.

Μάντζαρης Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και υποψήφιος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την τουριστική κίνηση και τη σημασία του τουριστικού προϊόντος για την οικονομία των νησιών μας.

Αξιώτης Γιάννης – Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τη διευθέτηση των θεμάτων που ανέκυψαν σε σχολικές μονάδες μετά τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Κουκούλης Φανούρης – Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Σάμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την κατάσταση των σχολείων της περιοχής.

Τσινιάς Δημήτριος – Ο αντιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, λιμενάρχης Σάμου, για το περιστατικό πτώσης του αεροσκάφους Cessna C182 στη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου, το βράδυ της Δευτέρας, 13 Σεπτεμβρίου, και την ανάσυρση των σορών του άντρα πιλότου και της συζύγου του που επέβαιναν σε αυτό.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για το ζήτημα των αντιπλημμυρικών έργων.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου για τη λειτουργία των 2 μονάδων σε Βαθύ και Καρλόβασι, τις εγγραφές και τα όσα προβλέπονται για τη συμμετοχή ενηλίκων σε αυτές.

Ζαβουδάκης Παναγιώτης – Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας, που έχει εγκατασταθεί σε νέο χώρο με προκατασκευασμένες αίθουσες, λόγω των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020 στο κτήριο του σχολείου.

Γιαννουλόπουλος Ηλίας – Ο εμπνευστής του Gaggou Night Movies για το τετραήμερο προβολής ταινιών στην παραλία Γάγκου της πρωτεύουσας που προσέλκυσε εκατοντάδες σινεφίλ και όχι μόνο.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την απόφασή του, όπως και των δημοτικών συμβούλων, μελών της παράταξής του, να μην πάρουν μέρος στην τελετή εγκαινίων του νέου ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου.

Χατζηλαγός Τίμος – Το μέλος της Γραμματείας της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για το κάλεσμα διαμαρτυρίας κατά της λειτουργίας του νέου ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού, το πρωί των εγκαινίων (Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου).

Διαμαντίδης Τάκης – Ο εκπαιδευτικός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Σάμου (λόγω κορωνοϊού έχουν αναβληθεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου), για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου όπου συμμετείχαν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δημόσιου αλλά και του Ιδιωτικού τομέα.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συνάντηση που είχε στο δημαρχείο με τον καθηγητή, πρόεδρο του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας), κ. Ευθύμιο Λέκκα.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου με αφορμή τα εγκαίνια της υπερδομής μεταναστών στην περιοχή Ζερβού και τη θέση του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά πλειοψηφία ήταν υπέρ της δημιουργίας του νέου ΚΥΤ.

Μηταράκης Νότης – Συνέντευξη του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, στον Μάνο Στεφανάκη, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της νέας υπερδομής μεταναστών στην περιοχή Ζερβού και το κλείσιμο, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, του παλαιού ΚΥΤ στο Βαθύ.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση για τα εγκαίνια της υπερδομής Ζερβού.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου, υπεύθυνος θεμάτων Πολιτισμού, για τις εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νάξο (διά ζώσης και πάλι αφού πέρυσι οι παραστάσεις μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο), και με τη συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας Σάμου.

Βακίρη Μένη/Γουναρίδη Αγγελική – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Ο Άγιος Νικόλαος» και η πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA), αντίστοιχα, για τις εκδηλώσεις του 1ου «Φεστιβάλ του Γυαλού» που ολοκληρώνεται την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, στον Όρμο Μαραθοκάμπου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ