«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021:

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για τις επιτυχίες των μαθητών, όσον αφορά την είσοδό τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ», σχολιάζει τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου μετά και τη δραματική μείωση εισακτέων φοιτητών σε συγκεκριμένα τμήματα του ιδρύματος.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διανομή 2 δωρεάν self test, έως και την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν και οι εκδρομείς που επιστρέφουν, μεταξύ άλλων, εάν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορωνοϊό Covid-19.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου, χαρακτήρισε απαράδεκτη και προσβλητική την πρόσκληση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, προς τους δημοτικούς συμβούλους, για να παραστούν στα εγκαίνια του νέου ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξέλιξη ασφαλτοστρώσεων σε περιοχές του νησιού αλλά και την επίσκεψή του σε εγκαταστάσεις, όπως του κτηρίου ΚΕΓΕ, για το οποίο έχει προταθεί από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, να στεγάσει προσωρινά το Μουσικό Σχολείο Σάμου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το μέλλον του Πανεπιστημίου μετά τα χαμηλά ποσοστά εισακτέων.

Φραγκούλης Κώστας – Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους για το 1ο Samos Cinema Festival που διεξήχθη με επιτυχία στην περιοχή «Πλατανάκι» στην Κέρβελη, στις 19, 20 και 28 Αυγούστου.

Ξανθόπουλος Στέλιος – Ο κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου αναλύει την διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά την ανακοίνωση μειωμένου αριθμού εισακτέων σε τμήματα του ιδρύματος που αποτελεί, μεταξύ άλλων, την μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα τελευταία 40 χρόνια.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τις κινητοποιήσεις-καταλήψεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι λόγω απόφασης της κυβέρνησης να επιδίδονται έγγραφα άδειας άνευ αποδοχών σε όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝ.ΑΛ. για τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών & Ναυτικών Πρακτόρων Νομού Σάμου για την τουριστική κίνηση του Σεπτεμβρίου και την αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Τουρισμού, μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τον θάνατο 57χρονου άνδρα από τη Ρόδο ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σάμου αλλά και για τα 2 βρέφη που βρίσκονται στο Τμήμα Covid της Παιδιατρικής Κλινικής.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου και την έναρξη κατάθεσης (διά ζώσης ή ηλεκτρονικά), των αιτήσεων εγγραφής μαθητών που ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου.

Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για την επιστολή που εστάλη στο νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο καθώς και στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη αναφορικά με την σταθερά ελλειμματική οργανική δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Ο Άγιος Νικόλαος» για την έναρξη των εκδηλώσεων και το πρόγραμμα του 1ου «Φεστιβάλ του Γυαλού» που διοργανώνει ο σύλλογος.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ