«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021:

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ για την ερώτηση που κατέθεσε προς την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, με τους συναδέλφους της βουλευτές Διαμάντω Μανωλάκου και Μανώλη Συντυχάκη, περί κινδύνου μη ανοίγματος τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνέχιση κατεδαφίσεων επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων σε σημεία της πρωτεύουσας.

Τσιμπίδης Θόδωρος – Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» για την προκλητική και καταστροφική αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες σε ελληνικά νερά.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για το κλείσιμο της πλατφόρμας για τη διανομή self-test προς εργαζομένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την ανάληψη καθηκόντων ενός νέου ιατρού Καρδιολογίας στο Νοσοκομείο Σάμου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Σάμου, για την επιφυλακή και επαγρύπνηση που πρέπει να βρισκόμαστε, με αφορμή τις μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για την 1η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ανασυγκρότησης της Σάμου μετά το σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020, στην οποία προεδρεύει με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τον διορισμό 121 μόνιμων εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Ζούμπος Γιάννης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κουμεΐκων για τα προβλήματα της περιοχής μετά τι σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2021.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» (φέτος διανύει τον 15ο χρόνο του ο θεσμός), για τις επόμενες ομιλίες επιστημόνων διεθνούς κύρους.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την τοποθέτηση σκίαστρων (ομπρέλες μεγάλου μεγέθους), κατά μήκος της παραλιακής της πρωτεύουσας, για την εξυπηρέτηση των παραλιακών καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου, Δημοτικής Ενότητας Μαραθοκάμπου για την πρόσφατη επίσκεψη του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, στις Κοινότητες Καλλιθέας και Υδρούσσας.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για θέματα καθαριότητας σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας καθώς και την απουσία δημοτικής συγκοινωνίας.

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής συμβολαίων της TUI για την μέχρι σήμερα πορεία της τουριστικής κίνησης στο νησί και οι προβλέψεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου για την εξαιρετική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Σάμου με τον Σύλλογο Κασρλοβασιτών Αττικής «Λυκούργος Λογοθέτης» και τη στήριξη του Ιστορικού Αρχείου Σάμου και του ΕΟΣΣ, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τη συμβολή της Σάμου που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρου της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου, στο «Χατζηγιάννειον».

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για την εκ νέου ανανέωση απαγόρευσης στα δάση και αλσύλλια, έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Τριάντης Γιάννης – Μία από τις κορυφαίες δημοσιογραφικές πένες της χώρας για τη Σάμο, μια δεύτερη πατρίδα, που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι εδώ και 5 χρόνια.

Φραγκούλης Κώστας – Ο σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους και σεναριογράφος για τη διοργάνωση του 1ου Samos Cinema Festival που θα διεξαχθεί στις 19, 20 & 28 Αυγούστου.

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Για τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου-«Ανατολικό Άκρο» που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ ο κύριος «κορμός» εκδηλώσεων θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 30 Αυγούστου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ