«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021:

Τσινιάς Δημήτριος – Ο αντιπλοίαρχος, λιμενάρχης Σάμου, για τη δωρεά της Ελληνικής Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Σάμου.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Καρλοβάσου, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, για τη συμμετοχή των εθελοντικών κλιμακίων στην πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για την προσπάθεια του υπεραθλητή, στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, Χρόνη Μυλωνά, που κατάφερε με επιτυχία να διανύσει την απόσταση μεταξύ Πυθαγορείου-Αγαθονησίου αφιερώνοντας την συμβολική αυτή κίνηση στα όσα ηρωικά διαδραματίστηκαν στο στενό της Μυκάλης κατά τη διάρκεια της Μάχης της Σάμου στις 5 και 6 Αυγούστου 1824.

Τριαντάφυλλος Κώστας – Ο νομικός, π. βουλευτής Χίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, για τη διοργάνωση της 4ης Αθλητικής-Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Παριανός Πέτρος – Ο σαμιακής καταγωγής γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Σωματείου Αναγνωρισμένων Μουσικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων για τη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη για τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των Ωδείων, Μουσικών Σχολών και Σχολών Βυζαντινής Μουσικής της χώρας.

Ιορδάνου Μάριος – Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για την θεατρική παράσταση του έργου του Διονυσίου Σολωμού «Ο Κρητικός» που παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια».

Ντουρουντούς Ελευθέριος – Ο υποστράτηγος, διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για την εξάρθρωση κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στη διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα μας.

Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για την αύξηση κατά 48% του Ε.Σ.Π.Α. περιόδου 2021-2027 στο Βόρειο Αιγαίο.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, σε μία αποτίμηση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, 15 Ιουλίου, μεταξύ των περιοχών Βουρλιωτών και Κοκκαρίου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου, στην περιοχή της πηγής «Μάνα» Κοκκαρίου, καταστρέφοντας εξωτερικές σωληνώσεις μεταφοράς νερού, σε μεγάλο μήκος, δημιουργώντας προβλήματα ύδρευσης στην περιοχή.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για τις διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών που δεν έχουν λάβει, από την προηγούμενη χρονιά, τα χρήματα που θα έπρεπε να έχουν καταβληθεί στο πλαίσιο της νομοθεσίας για το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Παντελούκα Ελένη – Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής για τη σημαντική και άκρως συγκινητική συμμετοχή παιδιών-αθλητών ΑμεΑ στους αγώνες της 4ης Αθλητικής-Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την Τρίτη, 20 Ιουλίου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου και τα αιτήματα για ενίσχυση της πυρόσβεσης της χώρας που δεν βρήκαν απάντηση σε σημαντικό βαθμό.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος», για την τοποθέτηση του συστήματος Seatrac, για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμεΑ και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, στη θάλασσα. Ήδη έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν σε Βαθύ και Καρλόβασι και θα ακολουθήσουν σε παραλίες Κοκκαρίου, Ποτοκακίου και Μαραθοκάμπου.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» για την μέχρι σήμερα εξέλιξη των φετινών εκδηλώσεων αλλά και τη διοργάνωση των επόμενων εκδηλώσεων του προγράμματος.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για το πρόγραμμα των «Γιορτών Κρασιού» που θα διεξαχθούν στην πόλη της Σάμου στις 24, 25 και 26 Ιουλίου.

Κουρσουμπάς Δημήτρης – Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης & Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου για τη διοργάνωση της 4ης Αθλητικής-Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου που στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ