«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021:

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια (προϊστάμενος έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων της ΕΡΤ), για το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού ενώ ο θεσμός διανύει φέτος τον 15ο χρόνο του.

Παλαιοκαστρίτης Γιάννης – Ο πολιτικός μηχανικός για το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμων Σάμου που εισέρχεται στην τελευταία φάση του δίνοντας μία ευκαιρία στο νησί μας να απαλλαγεί από τα σφάλματα του Χωροταξικού Σχεδίου του 1995, που αποτέλεσαν τροχοπέδη ανάπτυξης όλα αυτά τα χρόνια για τη Σάμο.

Ψαρά Άννα – Η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για την εκδήλωση αφιέρωμα στην επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Μεταλληνού Φιόρη – Αναστασία – Η αστροφυσικός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για το τριήμερο (11-13 Ιουλίου), εκπαιδευτικών δράσεων στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου στo πλαίσιo του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια».

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την επίσκεψη στη Σάμο του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου και του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Χρήστου Ροϊλού.

Μυλωνά Αναστασία – Η νοσηλεύτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σάμου, για την εθελοντική αιμοδοσία και τη δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στους χώρους του Μουσείου Οίνου του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου.

Βακεντής Μανώλης – Ο επιχειρηματίας, με την ιδιότητα οδηγού παλαιού αυτοκινήτου, μιλά για τη διοργάνωση του 3ου Tour de Samos και την πρώτη θέση που κατέλαβε στη γενική κατάταξη.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για το νέο δημιούργημα του ΕΟΣΣ, το κρασί με την ονομασία «Βαβέλ».

Μητροπολίτης Σάμου & Ικαρίας Ευσέβιος – Οι νεότερες εξελίξεις για την αναστήλωση Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων, Ιερών Ναών, καθώς και την υποστύλωση καμπαναριών που χτυπήθηκαν από τον σεισμό των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Καλαμπόγιας Νίκος – Ο δήμαρχος Ικαρίας για την τουριστική κίνηση στο νησί και την εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής συμβολαίων της TUI για τις νεότερες εξελίξεις στην τουριστική κίνηση της Σάμου.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη διεξαγωγή της 4ης Αθλητικής Πολιτιστικής Συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου την Τρίτη, 20 Ιουλίου.

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, για την πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου που έπληξε τη Σάμο, κινητοποιώντας μεγάλη δύναμη επίγειων και εναέριων μέσων για την κατάσβεσή της ενώ αναφέρεται και στην μεγάλη πιθανότητα εμπρησμού.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τις προσπάθειες κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που εξερράγη στις 13:40 της 15ης Ιουλίου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την πυρκαγιά της 15ης Ιουλίου και τις προσπάθειες από πλευράς Δήμου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια, στη Σάμο, την Παρασκευή, 16 Ιουλίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ