«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσκεψη στο Δήμο Αν. Σάμου Υφ. Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα και πρώην Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πέτσα

Επίσκεψη στο Δήμο Αν. Σάμου Υφ. Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα και πρώην Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πέτσα

Επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Πάρη Παπαγεωργίου είχαν σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου, ο Υφυπουργός  Εξωτερικών κ. Γεώργιος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021:

Δευτέρα 08/02

Καρύδης Δημήτρης – Ο νέος δήμαρχος των Φούρνων σχολιάζει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε Φούρνους και Θύμαινα το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό σε Φούρνους και Ικαρία.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό σε Φούρνους και Ικαρία.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας μιλά για το διήμερο εμβολιασμών (5-6 Φεβρουαρίου), που διεξήχθησαν σε Φούρνους και Θύμαινα από μέλη της εμβολιαστικής ομάδας του Νοσοκομείου Σάμου.

Δρούλιας Σωτήρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας αναφέρεται στις κινητοποιήσεις και τις αντιδράσεις για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία, το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» Δήμου Ανατολικής Σάμου, σχολιάζει την σχεδόν «εν κρυπτώ» επίσκεψη αστραπή που πραγματοποίησε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου στη Σάμο.

Τρίτη 09/02

Χατζηνικολάου Γιάννης – Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής κλασικού αθλητισμού του Α.Σ. Σάμου «Αναγέννηση» και άμισθος σύμβουλος, για θέματα αθλητισμού, του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, σχολιάζει το έργο δημιουργίας ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο για το οποίο δημιουργήθηκαν αρνητικά σχόλια σχετικά με τη διαγράμμιση των διαδρόμων (κουλουάρ).

Γαϊτανής Γιώργος- Ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝ.ΑΛ. σχολιάζει την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία, με αφορμή τον συνωστισμό που δημιουργήθηκε στην οικία του βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη, στον Εύδηλο, όπου παρετέθη γεύμα στον Πρωθυπουργό.

Τετάρτη 10/02

Παπαβασιλείου Νίκος – Ο εκπαιδευτικός και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο Καρλόβασι με φοιτητικούς συλλόγους και την ΕΛΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για την Παιδεία που φέρνει στη Βουλή η υπουργός κα Νίκη Κεραμέως.

Μανάβης Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά», σχολιάζει τη συζήτηση κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου στη Σάμο.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την αδειοδότηση 7 παιδικών χαρών και την παραίνεση να μην χρησιμοποιούνται το επόμενο χρονικό διάστημα (1 μήνα περίπου), έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πέμπτη 11/02

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την αδελφοποίηση των Δήμων Πειραιά-Δυτικής Σάμου που υπεγράφη την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου στο δημαρχείο Πειραιά.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τα σοβαρά προβλήματα που ανακύπτουν μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών στις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου-Ικαρίας και την επιστολή που εστάλη στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Βιτσαράς Γιώργος – Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Αιγαίου από την Ικαρία για τα 18 χρόνια από τη μοιραία βραδιά πτώσης ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ στην θαλάσσια περιοχή «Φάρος» που έγινε ο υγρός τάφος των 4 επιβαινόντων σε αυτό.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο συμπατριώτης μας καθηγητής Λαογραφίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έλαβε από το Καποδιστριακό και Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το «Καυταντζόγλειο Βραβείο» για το νέο βιβλίο του που αφορά τη Σάμο.

Παρασκευή 12/02

Λέκκας Ευθύμιος – Ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, καθηγητής του ΕΚΠΑ, μιλά για την εκ νέου επίσκεψή του στη Σάμο και τα νέα δεδομένα, 100 ημέρες μετά τον σεισμό των 7 Ρίχτερ στη Σάμο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε και μέσω διαδικτύου την Κυριακή 14/02 στις 10:00… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ