«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Δημήτρης Παρασκευής: «Βρισκόμαστε εν μέσω του τρίτου πανδημικού κύματος στη χώρα μας»

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 04 Ιουλίου 2021:

Παρασκευής Δημήτρης – Ο Σαμιακής καταγωγής αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τα θέματα αντιμετώπισης της πανδημίας, μιλά για τη μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού και τι πρέπει να αναμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα με δεδομένο τη συνεχή αύξηση των εμβολιασμένων.

Λέκκας Ευθύμιος – Ο καθηγητής Δυναμικής, Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας), με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη ομάδας επιστημόνων στη Σάμο πραγματοποιώντας μια πρώτη γεωλογική & γεωτεχνική αναγνώριση των προβληματικών περιοχών μετά τη σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ στις 30 Οκτωβρίου 2020 που έπληξε το νησί.

Θαλασσινός Θαλασσινός – Ο π. βουλευτής και νομάρχης Σάμου, τοπικός συντονιστής για την αποκατάσταση της Σάμου, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020, -8 μήνες μετά-, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την επίσκεψη του γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου στο νησί, και την ολοκλήρωση των εργασιών στον παλαιό λιμένα Πυθαγορείου.

Τριαντόπουλος Χρήστος – Ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών και τα όσα ανέφερε στην αρχική του εισήγηση, μιλώντας το πρωί της 29ης Ιουνίου στους δημάρχους του νησιού, στελέχη της αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την απόφαση αλλαγής ονοματοδοσίας του Δήμου και άλλα θέματα που απασχόλησαν το όργανο στη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για την επιχείρηση καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Ποσειδωνίου, την Κυριακή, 27 Ιουνίου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για. Τις νεότερες εξελίξεις στην περιοχή, μετά και την επίσκεψη του γενικού γραμματέα κ. Χρήστου Τριαντόπουλου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την προστασία από το κύμα καύσωνα.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για το άνοιγμα της πλατφόρμας για τη δωρεάν διανομή 4 self tests  που θα καλύψουν τους εργαζόμενους, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για τον μήνα Ιούλιο.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα όσα έχουν επιτευχθεί -μέχρι στιγμής- μετά τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020, τα όσα συζητήθηκαν με τον γ.γ. κ. Χρήστο Τριαντόπουλο και το μείζον θέμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που πρέπει να είναι έτοιμο να δεχθεί τους φοιτητές του μετά το τέλος του καλοκαιριού.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Βαλκαμλής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την ολοκλήρωση του έργου στον παλαιό λιμένα Πυθαγορείου, τη συντήρηση του εμβληματικού αγάλματος του Πυθαγόρα αλλά και την ολοκλήρωση του νέου σταθμού υπηρεσιών τελωνείου στον λιμένα Πυθαγορείου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί με βλάβες στο σύστημα υδροδότησης.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» μιλά για τη δυνατότητα ανάδειξης της περιοχής Λεπροκομείου Καρλοβάσου που συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 30ης Ιουνίου.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου, που από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει, για πρώτη φορά ως Πειραματικό Γυμνάσιο, μιλά για τις νεότερες εξελίξεις και δίνει απαντήσεις για το θέμα της μεταφοράς μαθητών από περιοχές εκτός της πρωτεύουσας ενώ κάνει αναφορά στην εκ νέου κλήρωση θέσεων που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για σειρά συναντήσεων και επαφών.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 04 Ιουλίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ