«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021:

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων και όλα πήγαν καλά και στα 3 νησιά του νομού μας διαβεβαίωσε η διευθύντρια Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές προμηθεύονταν στην αρχή της εβδομάδας τα τεστ διάγνωσης κορωνοϊού ενώ δεν είχε διευκρινιστεί αν θα συνέχιζαν τα φαρμακεία τις δωρεάν διανομές των self tests, μετά την 19η Ιουνίου, όπως εξήγησε η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων ενώ εξηγεί και την πορεία έργων καθώς και την επανέναρξη της κυκλοφορίας οχημάτων στο σημείο της εθνικής οδού Σάμου-Καρλοβάσου, Άγιος Δημήτριος Κοντακαιίκων.

Παπανικολάου Στέλλα – Η διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου πόλεως Σάμου για τη βράβευση των μαθητών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής 2021.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, περειφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου», μέλος της Εθνικής Επιτροπής κατά της Ερημοποίησης.

Σακαντάρης Γιώργος – Ο διοργανωτής, διακεκριμένος αθλητής του windsurfing, για το Διεθνές Κύπελλο Ιστιοσανίδας που διεξάγεται στο Κοκκάρι από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το πρόγραμμα υποτροφιών νέων εισακτέων: «Η Σάμος στηρίζει τους φοιτητές της».

Κατρακάζος Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Μαζί για τη Σάμο», π. αντιπεριφερειάρχης, για την κατάσταση που επικρατεί στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια καθώς και την τυχόν επανέναρξη τουρκικών τουριστικών σκαφών προς το νησί μας.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τη γενικότερη κατάσταση στην περιοχή, μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020, καθώς και την ενίσχυση του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου από τον Δήμο Sindelfingen Γερμανίας.

Νικολού Μανόλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβασίων για την προσφορά ιματισμού στην Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και φίλων «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» για τη διάθεση ενός οχήματος ταξί διαμορφωμένου τύπου εννέα θέσεων, για άτομα με αναπηρία, για άτομα με κινητικά προβλήματα και υπερήλικες, που δεν μπορούν να μετακινηθούν από μόνοι τους, ώστε να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού Covid-19. Επίσης μιλά για την επαναλειτουργία των sea tracks, σε παραλίες της Σάμου, καθώς και για τα ΣΒΑΚ (Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας).

Ζαβουδάκης Παναγιώτης – Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας και τα όσα πρέπει να γίνουν για την ορθή επανέναρξη των μαθημάτων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στις προκατασκευασμένες αίθουσες αφού το κτήριο του σχολείου, ως γνωστόν, έχει υποστεί ζημιές από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 – Οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» μιλούν για τα μαθήματα που εξετάστηκαν οι μαθητές των ΓΕΛ (Γενικών Λυκείων), κατά την 5η ημέρα της διαδικασίας. Νίκος Ανάσης-Κοινωνιολογία, Γιώργος Νιτοδάς-Πληροφορική και Αντώνης Κατσίλης-Χημεία.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ