«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021:

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διάθεση των self tests διάγνωσης κορωνοϊού, τις κατηγορίες εργαζομένων που τα δικαιούνται και τη διακοπή δωρεάν διάθεσής τους από τα φαρμακεία στις 19 Ιουνίου.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων για τις πρόσφατες δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, σε εκδήλωση της Eurobank, με θέμα το δημογραφικό ζήτημα της χώρας, περί «λύσης» από τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του ΕΟΣΣ για το άνοιγμα του Μουσείου Οίνου, με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, λόγω κορωνοϊού, στις 8 Ιουνίου.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις δράσεις καθαριότητας στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου με αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Λογοθέτης Μάνος – Ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τις εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία του νέου ΚΥΤ στην περιοχή Ζερβού Μυτιληνιών καθώς και το κλείσιμο της υπάρχουσας δομής στο Βαθύ.

Δημόπουλος Θεμιστοκλής – Ο συμβολαιογράφος της πόλεως Σάμου για τις νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων και ποιες περιοχές επηρεάζονται με αυξήσεις στο νησί μας.

Βαρβούνης Μανόλης – Ο καθηγητής Λαογραφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης για την εκλογή του ως κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ιδρύματος που αριθμεί, περίπου, 4.000 φοιτητές.

Μανωλακέλλης Ευστράτιος – Ο πρόεδρος του Τμήματος Βορειανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τη διαμαρτυρία όσον αφορά τις νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων.

Φτακλάκη Ελευθερία – Η τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής του ΚΙΝΑΛ για το νομοσχέδιο των εργασιακών που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων καθώς και απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, για την άφιξη του επιχειρησιακού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο της Σάμου καθώς και για το σύνολο των πτητικών μέσων που θα έχουμε στη διάθεσή μας το φετινό καλοκαίρι για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με θέματα σχετικά με το μεταναστευτικό, τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας, τις αποζημιώσεις των πληγέντων από το σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Κοινοτήτων της περιοχής.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου.

Ευστρατίου Βασιλική – Η επιστημονικά υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για την εθελοντική αιμοδοσία που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Ανατολικής Σάμου, την Κυριακή, 13 Ιουνίου, με αφορμή την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ