«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 06 Ιουνίου 2021:

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για το νέο ισχύον καθεστώς όσον αφορά τα self tests.

Καζάκος Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών «Οι Φίλοι του Δάσους» Μυτιληνιών για τη δράση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος καθώς και την υπόθεση της ανακύκλωσης.

Κιάσσος Μανώλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος σε θέματα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» και την τροπή που πήρε στο νησί μας.

Στεφανάκη Ρούλα – Η πρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για την πορεία και την ειρηνοδρομία που διοργανώθηκε την Κυριακή, 30 Μαΐου.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Σάμου για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο, και οι συναντήσεις που είχε με τους φορείς, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο τουριστικός επιχειρηματίας, γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Ν. Σάμου για την επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού και τις εξελίξεις για τη νέα τουριστική σεζόν.

Χατζημιχάλης Γιώργος – Ο διευθυντής Συμβολαίων της TUI για τις νέες αφίξεις τουριστών στη Σάμο από τη Δανία και τη Σουηδία.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και το θέμα της ψηφιακής μετάβασης του Δήμου.

Κιουλάφας Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βουρλιωτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, 7 μήνες μετά τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τους 3 θανάτους ασθενών με Covid-19, που σημειώθηκαν την Πέμπτη, 3 Ιουνίου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την επιστολή προς τον πρωθυπουργό, που έστειλαν από κοινού με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο ώστε να γίνει επανέναρξη της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» στη Σάμο.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον νέο Πτωχευτικό Νόμο που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα ενώ ήδη έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο της χώρας.

Σκάρου Χριστιάνα – Η άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Ανατολικής Σάμου σε θέματα καθημερινότητας για τις δράσεις που συνεχίζονται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 06 Ιουνίου 2021 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ