«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 30 Μαϊου 2021:

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την 3ήμερη (24, 25 και 26 Μαΐου) απεργιακή κινητοποίηση των δικηγόρων της Σάμου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την έναρξη εργασιών υποστύλωσης του κοινοτικού καταστήματος που έπληξε ο σεισμός της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για την αποκατάσταση της Σάμου μετά τον σεισμό, με αφορμή και την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής παρακολούθησης της πορείας ανασυγκρότησης του πολύπαθου νησιού μας.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου στην 1η δράση που πραγματοποίησε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στο Κοκκάρι στο πλαίσιο της 5ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνέχιση των κατεδαφίσεων επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων στην πρωτεύουσα αλλά και σε Κοινότητες του Δήμου.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε σχολικές μονάδες που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Τσακουμάκη Φωτεινή – Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσόγειου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή με ορισμένα εξ αυτών να πηγαίνουν πίσω στο 2000, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στο νησί μας, αλλά και πρόσφατα, μετά το σεισμό της 30ής Οκτωβρίου.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την πρόσφατη δωρεά 3 κλιματιστικών μονάδων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου για την κάλυψη σχετικών λειτουργικών αναγκών.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για την απώλεια ακόμη μιας ασθενούς από κορωνοϊό η οποία νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Σάμου από την 1η Απριλίου 2021.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη δωρεά εξοπλισμού εκ μέρους του Δήμου Αν. Σάμου, για την πρόληψη των ατυχημάτων. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε στον λιμενάρχη Σάμου, αντιπλοίαρχο Δημήτρη Τσινιά.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» σχετικά με την απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου, και λόγω σχετικής νομοθεσίας, αφού οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Αξιώτης Γιάννης – Ο δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνολική εικόνα της κατάστασης των σχολικών μονάδων και την προετοιμασία όσων έχουν πληγεί από τον σεισμό του Οκτωβρίου.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για τους 3 νέους, υψηλής ποιότητας οίνους του ΕΟΣΣ, τους περίφημους «Άθικτους Οίνους»: «Βουνίτης», «Προφήτης» και «Ερημίτης».

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τις πρόσφατες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση μελετών έργων που αφορούν τη Σάμο καθώς και για την εξέλιξη του έργου στον λιμένα Πυθαγορείου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για την αντιπυρική περίοδο, την προετοιμασία των δυνάμεων καθώς και την απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασώδεις και ευπαθείς περιοχές του νησιού.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για τη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σχετικά με το νέο νομοσχέδιο που αφορά εργασιακά θέματα και θα φέρει προς ψήφιση ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου για τη μετατροπή του σχολείου σε Πειραματικό. Οι προκλήσεις και οι φημολογίες γύρω από το νέο εγχείρημα.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη δημιουργία Ομάδας Διοίκησης Έργου που θα ασχοληθεί με θέματα τουρισμού και τουριστικής προβολής καθώς και για την επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στη Σάμο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 30 Μαϊου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ