«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 16 Μαϊου 2021:

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Μιλά για τον εμβληματικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρλοβάσου (η πρώτη εικόνα που ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο για τον ισχυρό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020), όπου ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασής του.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης, με αρμοδιότητες και της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μιλά για την έναρξη αίτησης εγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου που ήδη ξεκίνησαν στις 10 Μαΐου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Μαρίνης Γιώργος – Ο διευθυντής Εκπαίδευσης των φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, εκπαιδευτικών και μαθητών, με την επανέναρξη των μαθημάτων και στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης αλλά μόνο για μαθητές της Γ΄ Λυκείου ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Έλληνας Κώστας – Ο managing director του τουριστικού γραφείου “SAMOS holidays” μιλά για τις προσδοκίες της νέας τουριστικής περιόδου, το άνοιγμα της αγοράς καθώς και τη διάρκεια που αναμένεται φέτος υπό τη σκιά της εξέλιξης της πανδημίας.  

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τις νεότερες εξελίξεις όσον αφορά την έναρξη εργασιών αποκατάστασης του Κοινοτικού Καταστήματος που έχει πληγεί από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Ζαβουδάκης Παναγιώτης – Με αφορμή τη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χώρας, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας αναφέρεται στο θέμα αποκατάστασης του κτηρίου και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπου ανακοινώθηκε η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των κατοίκων 19 νησιών έως το τέλος Ιουνίου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη δική του συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό για την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία».

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος, καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια», μιλά για τη φετινή περίοδο που ο θεσμός θα διανύσει τον 15ο χρόνο του, αναφέροντας τις συμμετοχές τόσο στο επιστημονικό όσο και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Τσάτσος Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Παγώνδα για τα προβλήματα μετά το σεισμό των 7 Ρίχτερ και την απουσία μαθητών που σημειώθηκε στο σχολείο της περιοχής ως διαμαρτυρία γονέων για τις υπάρχουσες συνθήκες που εγκυμονούν κινδύνους στην έλευση των μαθητών προς το σχολικό κτήριο.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την πρόσφατη δωρεά του ομίλου ενός πλήρους εξοπλισμένου ιατρείου στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου που θα εξυπηρετήσει τις ειδικότητες καρδιολόγου και οφθαλμίατρου.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη διαδικασία αλλά και τη σημασία ενός πειραματικού σχολείου όπως θα είναι από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το 1ο Γυμνάσιο πόλεως Σάμου.

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την επέτειο ίδρυσης του Πυροσβεστικού Σώματος την 12η Μαΐου 1930.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου μιλά για την 12η Μαΐου που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διαδικασία διανομής των δωρεάν τεστ διάγνωσης κορωνοϊού σε εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα εκτός των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου – Ικαρίας για την έναρξη της επιχείρησης μαζικού εμβολιασμού «Γαλάζια Ελευθερία», που ξεκινά στη Σάμο στις 4 Ιουνίου, στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου πόλεως Σάμου.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Μαΐου, παρουσία του δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργου Στάντζου, στο Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου όπου συζητήθηκε η παρουσία του Πυθαγορείου και οι αλλαγές που επίκεινται, μεταξύ άλλων, και στο θέμα των περγκολών των καταστημάτων της παραλιακής ζώνης.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνέχιση των κατεδαφίσεων επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων σε περιοχές της πρωτεύουσας και αλλού.

Σακελλάρης Χρήστος – Ο επιχειρηματίας από το Καρλόβασι για την εικόνα της αγοράς μετά την έναρξη λειτουργίας της εστίασης τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 16 Μαϊου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ