«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 09 Μαϊου 2021:

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τη διαδικασία των διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού που διατίθενται δωρεάν από τα φαρμακεία, για συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και μαθητών με αφορμή την επανέναρξη των σχολείων από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Σάμου για την προσπάθεια έλευσης τουριστών από το Ισραήλ στη Σάμο αφού ήδη έγινε γνωστό πως θα υπάρξουν 21 πτήσεις στο χρονικό διάστημα 28 Ιουνίου – 29 Σεπτεμβρίου.

Βολακάκης Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου, της Δημοτικής Ενότητας Μαραθοκάμπου για προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή όπως η ασφάλεια της καινούριας παιδικής χαράς, η ελλιπής καθαριότητα του Πολυδύναμου Ιατρείου Μαραθοκάμπου, το κλείσιμο του Ταχυδρομείου, η κατακόρυφη αύξηση των δημοτικών τελών.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ για την 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία της Πρωτομαγιάς που διεξήχθη με κινητοποιήσεις στο Βαθύ και στον Εύδηλο Ικαρίας.

Ναλμπάντης Δημήτρης – Ο διεθνούς φήμης ζωγράφος, που βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα στο νησί μας, κατόπιν πρόσκλησης του διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, ταξίαρχου Νικολάου Γκρέτσα, για τα έργα που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς, με θέμα την ελληνική σημαία και διακοσμούν μοναδικά τις αίθουσες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Ζώης Γιάννης – Ο τοπικός σύμβουλος Κοινότητας Βαθέος και πρόεδρος του Συλλόγου Βλαμαριωτών για τον εξωραϊσμό της παραλίας της Μουρτιάς που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τους λουόμενους στη διάρκεια του καλοκαιριού, και όχι μόνο.

Θαλασσινός Θαλασσινός – Ο τοπικός συντονιστής για την αποκατάσταση της Σάμου, μετά τον σεισμό των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020, τ. βουλευτής και τ. νομάρχης Σάμου, μιλά για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις (αποζημιώσεις, παρατάσεις, κατεδαφίσεις κ.λπ.), μετά την τηλεδιάσκεψη που διεξήχθη την Πέμπτη, 6 Μαΐου, με τη συμμετοχή και του γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, υπεύθυνου συντονιστή της κυβέρνησης για το έργο αποκατάστασης της Σάμου.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, όσον αφορά την ενίσχυση επιχειρήσεων του Βόρειου Αιγαίου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μπαντούνας Παναγιώτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης & Ψυχαγωγίας Σάμου μετά το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου.

Μαλαγάρης Αλέξανδρος – Ο εκπαιδευτής καταδύσεων για την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ όπου παρακολούθησε, ακόμη μία φορά, υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Σταμούλης Ιωάννης – Ο Yποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για τη νέα αντιπυρική περίοδο, την πρόσληψη εποχικών πυροσβεστών (80 άτομα για Σάμο και Ικαρία), αλλά και τα πτητικά μέσα που θα συνδράμουν στο έργο κατάσβεσης περιστατικών πυρκαγιών στη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τους πρόσφατους 2 θανάτους ασθενών με κορωνοϊό, που από την αρχή της πανδημίας μετρούμε, πλέον, 5 συνανθρώπους μας που έφυγαν από τη ζωή.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής ΄Σάμου για τις πρόσφατες βλάβες που σημειώθηκαν στα δίκτυα ύδρευσης περιοχών της πρωτεύουσας.

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την αποκατάσταση της περιοχής (κατεδαφίσεις, τακτοποίηση χώρου Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, έναρξη εργασιών υποστύλωσης του Κοινοτικού Καταστήματος κ.ά.) και την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον τοπικό συντονιστή κ. Θαλασσινό Θαλασσινό.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 09 Μαϊου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ