«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024:

Τζεβρένη Φλώρα – Η εντεταλμένη δημοτικής σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Δυτικής Σάμου για τις δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων (Γάτες-Σκύλοι), που θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή, 26 Απριλίου.

Βασιλειάς Χρήστος – Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) και αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα ΚΕΠ Νήσων Αιγαίου για το ζήτημα μη εξυπηρέτησης που αφορά στον ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) των πολιτών.

Καλομοίρης Πέτρος – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την εκλογική διαδικασία επιλογής υποψήφιου ευρωβουλευτή στο Βόρειο Αιγαίο.

Μητσός Μιχάλης – Ο δημοτικός σύμβουλος, τ. αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη δημιουργία Θεματικών Ομάδων από την δημοτική παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α.».

Καπλαντζής Τάκης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιληνιών για την εθελοντική δράση καθαρισμού «Let’s do it Greece» – «Let’s do it Samos».

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την 10η Απριλίου, παρουσία του βουλευτή Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Επτακοίλη Τασούλα – Η συμπατριώτισσά μας δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για το 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών στη διάρκεια του οποίου συντόνισε τη συζήτηση για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης με τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον καθηγητή και γενικό γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών Χρήστο Ζερεφό.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την ένταξη των έργων που αφορούν στο κτίριο της Πορφυριάδας και στον δρόμο προς την Σπηλιά Πυθαγόρα, στο Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων συνολικού προϋπολογισμού 885.000 €.

Στέφος Νίκος – Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας για την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Σταυρινός Νίκος – Ο οικονομολόγος – φοροτεχνικός για τη συμμετοχή του στη διαδικασία εκλογής υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Βόρειο Αιγαίο.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο τουριστικός πράκτορας για την άφιξη της πρώτης πτήσης charter στο αεροδρόμιο της Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος».

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου της Ν.Δ. για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στο Ωδείο Αθηνών από τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την κατάθεση τροπολογίας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ώστε να δοθεί παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α., και για το έτος 2024, των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου.

Τριανταφύλλου Νίκος – Ο διευθυντής της ΣΑΕΚ Σάμου (Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης) για την επίσκεψη εκπαιδευόμενων στην Ικαρία και τη νέα ειδικότητα «Συνοδού Βουνού».

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την σεισμική δόνηση των 4,4 βαθμών Ρίχτερ που έγινε αισθητή στη Σάμο στις 11:02 της Παρασκευής, 19 Απριλίου, την τριήμερη επίσκεψη του δημάρχου και δημοτικών συμβούλων του αδελφοποιημένου Γερμανικού Δήμου του Ζιντελφίνγκεν καθώς και την εκπαίδευση εθελοντών πυροσβεστών Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Πολιτισμού που συζητείται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας προεδρεύει, αλλά και για τη συμμετοχή του στο ζήτημα χρηματοδότησης των εργασιών αποκατάστασης στο κτίριο της Πορφυριάδας στο Καρλόβασι.

Μιχαλόπουλος Σταύρος – Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την τοποθέτηση αναβατορίου ΑμεΑ στο Δικαστικό Μέγαρο Σάμου.

Χατζηφωτίου Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σάμου για την αστική συγκοινωνία στην ευρύτερη περιοχή πόλεως Σάμου και την αθώωσή του σε περιστατικό ελέγχου λεωφορείων του ΚΤΕΛ την περσυνή χρονιά.

Γαλανού Αγγελική – Η δημοτική σύμβουλος Δήμου Δυτικής Σάμου για τον ορισμό της από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη ως άμισθης συμβούλου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για θέματα Πολιτισμού & Αγροτικών Προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου & Ικαρίας.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο εκαπιδευτικός, πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας Σάμου, σκηνοθέτης και ηθοποιός για την παράσταση του έργου «Elizadeth» που σημειώνει επιτυχία με μεγάλη προσέλευση του κοινού.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 21 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ