«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσκεψη στο Δήμο Αν. Σάμου Υφ. Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα και πρώην Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πέτσα

Επίσκεψη στο Δήμο Αν. Σάμου Υφ. Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα και πρώην Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πέτσα

Επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Πάρη Παπαγεωργίου είχαν σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου, ο Υφυπουργός  Εξωτερικών κ. Γεώργιος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 18 Απριλίου 2021:

Λέκκας Ευθύμιος – Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας), καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σάμο, πραγματοποιεί έναν απολογισμό, 5 μήνες μετά τη σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ που έπληξε τη Σάμο στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Χατζηελευθεριάδου Ελπίδα – Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τα δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που ήδη χρησιμοποιούνται, κατά προτεραιότητα, από εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εκκίνηση του έργου αποκατάστασης παλαιού λιμένα Πυθαγορείου και για άλλα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Ευαγγέλου Ευθύμιος – Ο χοροδιδάσκαλος και ερευνητής παραδοσιακών χορών για τα γυρίσματα της εκπομπής «Το Αλάτι της Γης» που πραγματοποιήθηκαν στη Σάμο και θα προβληθούν από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ1.

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, μιλά για τα συχνά περιστατικά πυρκαγιών το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Σάμο καθώς και για τις νεότερες εξελίξεις όσον αφορά τη νέα αντιπυρική περίοδο.

Μαθιός Κώστας – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λέκκας για την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας που είχαν επιβληθεί στους κατοίκους της περιοχής από το Σάββατο 3 έως τη Δευτέρα 12 Απριλίου.

Κουρσουμπάς Δημήτρης – Ο αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης & Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ικαρία και τα αιτήματα για κατασκευή Προπονητηρίου στον Εύδηλο και την επισκευή του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου «Φάρος», μιλά για τις πρόσφατες δράσεις του Κέντρου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου αναφέρεται στο θέμα αποκατάστασης του Βιολογικού Καθαρισμού πόλεως Σάμου που αποτέλεσε και αποκλειστικό θέμα συζήτησης και απόφασης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14ης Απριλίου.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής των Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας για τον θάνατο της 49χρονης που νοσηλεύονταν επί 30 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιδρύματος, με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού, και είχε μεταφερθεί στο νησί μας από τη Λέρο.

Διακοσταμάτης Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου για την έναρξη  κατεδαφίσεων των επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων της Κοινότητας Κοντεΐκων, από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου ενώ αναμένεται η έναρξη εργασιών κατεδαφίσεων στο Καρλόβασι από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δικηγορικού ΣΔυλλόγου Σάμου για τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν τα μέλη του συλλόγου έξω από το κτήριο του Πρωτοδικείου Σάμου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος του ενιαίου Δήμου Σάμου αναφέρεται στο έργο του Βιολογικού της πρωτεύουσας.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Ο σεβασμιώτατος μιλά για την παραχώρηση αιθουσών για τις εκκλησιαστικές ανάγκες της Μητρόπολης στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος, σε Καρλόβασι και Πυθαγόρειο, μεταξύ άλλων περιοχών, λόγω ακαταλληλότητας ιερών ναών που επλήγησαν από τη σεισμική δόνηση της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Καλαμπόγιας Νίκος – Ο δήμαρχος Ικαρίας για την έναρξη διαδικασίας μαζικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στο νησί.

Μπιλιμπάς Βαγγέλης – Ο Σαμιώτης chef για το χρυσό μετάλλιο που έλαβε (μοναδικός Σαμιώτης που λαμβάνει την υψηλή διάκριση), από τον παγκόσμιο οργανισμό «Greek Taste Beyond BordersS® GTBB».

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για τη συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας), όπου συζητήθηκαν θέματα της νέας αντιπυρικής περιόδου καθώς και την επίσπευση έναρξης της περιόδου από την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Απριλίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 18 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ