Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 17 Απριλίου 2022:

Λογιάδης Γιώργος – Ο βουλευτής Ηρακλείου του «ΜέΡΑ25» για την ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, σχετικά με αναπροσαρμογή δαπάνης επισκευής σεισμόπληκτων κτηρίων στη Σάμο.

Έλληνας Κώστας – Ο managing director του τουριστικού γραφείου Samos Holidays για την άφιξη των πρώτων τουριστών στη Σάμο τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου.

Πυργιώτης Μανώλης – Ο διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου για τις εκδόσεις στις οποίες με επιτυχία έχει προχωρήσει κατά το τελευταίο διάστημα αλλά και τη λέαινα «Λούσυ», όπως την ονόμασαν, που βρίσκεται ως μόνιμο έκθεμα στον χώρο της Βιβλιοθήκης μετά από δωρεά του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την επίσκεψή του στο Πυθαγόρειο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας αλλά και τις αναμενόμενες επισκέψεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την επίσκεψη του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη και του γενικού γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη στη Σάμο.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος, εθελοντής πυροσβέστης ο ίδιος, για τα όσα συζητήθηκαν στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Ανατολικής Σάμου λίγο πριν την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος των Οικονομικών για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων και ο Τομέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Αναγκαίες ικανότητες και δεξιότητες στην ανάπτυξη των Έξυπνων Πόλεων».

Νικολαΐδης Τάσος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου  σχετικά με τη δημιουργία παραλιακού δρόμου που θα οδηγεί προς τον λιμένα Πυθαγορείου, θέμα που αιτήθηκε το Τοπικό Συμβούλιο, για τη σύσταση σχετικής μελέτης, και προς τον βουλευτή κ. Στεφανάδη κατά την πρόσφατη συνάντηση μαζί του.

Τζεβρένη Φλώρα – Η επανεκλεγείσα πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Καρράς Βαγγέλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου και υπεύθυνος για θέματα Πολιτιστικής Προστασίας στον Δήμο για τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για το μείζον ζήτημα της ακρίβειας που παρατηρείται στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για το οποίο ετέθη θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη στη Σάμο του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Θανάση Γκλαβίνα.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» για την ανακοίνωση που εξέδωσαν, υποστηρίζοντας ότι για μια σειρά σημαντικών θεμάτων δεν υπάρχει καμία πρωτοβουλία από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής.

Βακίρη Μένη – Η επανεκλεγείσα πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Άγιος Νικόλαος» για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν το φετινό καλοκαίρι.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τη συνάντηση με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κων/νο Μουτζούρη και τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη για τη δημιουργία σφαγείου στη Σάμο.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνεδρίαση του οργάνου που διεξήχθη την Τετάρτη, 13 Απριλίου.

Σεϊρλής Σταμάτης – Μετά από χρόνια επιλύονται τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο δρόμος της Στήνιας στο Άνω Βαθύ, αφού το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, ολοκληρώνονται οι εργασίες με ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος του δρόμου, όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος.

Δεμερτζή Πένυ – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την έναρξη και τη θεματολογία του 3ου συνεδρίου του κόμματος που διεξάγεται στην Αθήνα.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος Ρόταρυ Σάμου για τη δωρεά 320 φιαλών κρασιού και μεγάλες ποσότητες κρέατος προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο για τις ανάγκες των 1.500 δικαιούχων.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο σαμιακής καταγωγής αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο νέος αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και αναφέρεται στην εξέλιξη αντιμετώπισης του κορωνοϊού Covid-19 μετά και την ανακοίνωση άρσης συγκεκριμένων μέτρων από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Μάρκος Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την 33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων που συζητήθηκε πρόσφατα με την αντιπεριφερειάρχη Οικονομικού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Αναστασία Αντωνέλλη.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο σκηνοθέτης της παράστασης «Ποια Ελένη;», που ανεβάζει αυτή την περίοδο η Θεατρική Ομάδα Σάμου, για την αποδοχή του κοινού και τη μεγάλη προσέλευση που οδήγησε στην απόφαση να δοθούν παραστάσεις και στα μέσα Μαΐου.

Καραμηνά – Πόθου Κούλα – Η συγγραφέας και γραμματέας του Εκπολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Μυτιληνιών για την αναβίωση του εθίμου του Λαζάρου.

Τσιμπλάκης Μιχάλης – Ο Πυθαγορίτης συγγραφέας για το νέο του βιβλίο: «Λιμενοβραχίονας», με αναφορές μέσα στα διηγήματά του και στην ιδιαίτερη πατρίδα, από τις εκδόσεις «Απόπλους», με αφορμή την παρουσίασή του στην Αθήνα από τον ποιητή Γιώργο Βέη και τον εκπαιδευτικό συγγραφέα Βαγγέλη Δημητριάδη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ