Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023:

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την κακοκαιρία με έντονες βροχοπτώσεις που προειδοποιούσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 31 Αυγούστου, μεταξύ της ίδιας και μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μάνο Λογοθέτη.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για τις συμπληρωματικές διαδικασίες που αφορούν στην εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία για το νέο σχολικό έτος 2023-2024.

Βαγιανού Παρασκευή – Η αποφοιτήσασα μητέρα του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου που εισήχθη μαζί με την κόρη της, Αγγελική Σοφιανού, σε τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά τη διάρκεια των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για την υποστήριξη του συλλόγου, για ακόμη μια χρονιά, στον Κολυμβητικό Περίπλου «Ο Γύρος της Θύμαινας» όπου υπήρξε και συμμετοχή από τη Σάμο.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη για το μείζον ζήτημα της συνεχιζόμενης αύξησης ροών μεταναστών προς τα νησιά μας.

Χατζηνικολάου Γιάννης – Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής Κλασικού Στίβου για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου που θα βοηθήσει στην καλυτέρευση των συνθηκών προπόνησης και άθλησης των νέων αθλητών μας.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της περιοχής Κέδρου.

Δεμερτζή Πένη – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την αναβολή της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος για την κινητικότητα της γειτονικής Χίου σε θέματα όπως της δημιουργίας Αστεροσκοπείου που η Σάμος, και λόγω Αρίσταρχου, θα έπρεπε να πρωτοστατεί.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη των σχολείων, με τον καθιερωμένο αγιασμό, τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου.

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Ο Άγιος Νικόλαος» για το διαφορετικό διήμερο με το συγκρότημα «Τα Παιδία Κρούει», στον Όρμο Μαραθοκάμπου, στα πλαίσια του «3ου Φεστιβάλ του Γυαλού».

Ψαρά – Ασβεστά Άννα – Η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για την εκδήλωση Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής που θα περιλαμβάνει και την προβολή της ταινίας του Αλέξανδρου Παπαηλιού «Η Ανατολή έδυσε».

Κουμαραδιός Γιώργος – Ο καθηγητής μουσικής, διευθυντής της χορωδίας «Ηδύλη» για τη χορωδιακή σύμπραξη μεταξύ της μικτής πολυφωνικής χορωδίας «Ηδύλη» και της γαλλικής χορωδίας «Choeur La Gondoire» που διοργανώνει ο Σύλλογος Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη».

Χατζημιχάλης Τάκης – Το μέλος της «Μουσικής Παρέας Σάμου», που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, για την απόφαση ακύρωσης της συναυλίας τους στο Καρλόβασι λόγω της θεομηνίας που έπληξε τη Θεσσαλία και είχε ως αποτέλεσμα τεράστιες καταστροφές και τον θάνατο συνανθρώπων μας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ