Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023:

 Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την έναρξη εργασιών αποκάθαρσης του παλαιού ΚΥΤ (Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποίησης Μεταναστών) στην πόλη της Σάμου και τη διαδικασία παραχώρησης του χώρου στον Δήμο.

Μανάβης Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» για τη συμμετοχή τους στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για τις νεότερες εξελίξεις στο κόμμα με έναν ακόμη υποψήφιο για την αρχηγία, τον Στέφανο Κασσελάκη.

Χατζηκωνσταντή Γιάννα – Η φιλόλογος, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, για τη συμμετοχή της στον συνδυασμό «Για τον Δήμο που αξίζουμε», Δήμου Δυτικής Σάμου, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.

 Γεωργούλας Στράτος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ο Άλλος Δρόμος» για τη μη συμμετοχή στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αλλά τη συνεχή παρουσία τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τριανταφύλλου Νίκος – Ο διευθυντής του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου για την έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων επιλογής καταρτιζόμενων.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Πρωτόπαππα Μαρία – Η αφηγήτρια μιας ιδιαίτερης παράστασης για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή με τίτλο: «Το τραγούδι της φάλαινας».

Πανουράκης Βασίλης – Ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σάμου, που παύτηκε πρόσφατα, απαντά στον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Αριστόβουλο Ελευθερίου με αφορμή ανακοίνωσή του.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις ερωτήσεις και παρεμβάσεις του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου συζητήθηκε και το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

Καραμηνάς Αντώνης – Ο κτηνίατρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Προοπτική» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις στειρώσεις γάτων που πραγματοποιεί δωρεάν εδώ και χρόνια αλλά και το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού αλλά και τη συνέχισή τους στις αρχές φθινοπώρου.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο κοινωνιολόγος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» για την παρουσίαση του Λευκώματος «Στον κήπο της Βιβλιοθήκης» το απόγευμα της Κυριακής, 3 Σεπτεμβρίου, στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο «Χατζηγιάννειο» κτήριο στο Καρλόβασι.

Λεοντίδης Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της ΦΩΤ.Ο.Σ. (Φωτογραφική Ομάδα Σάμου), για τη φετινή έκθεση των μελών της που φιλοξενείται στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου με τίτλο: «Χρόνος – Άχρονος».

Βακίρη Μένη – Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Όρμου Μαραθοκάμπου «Άγιος Νικόλαος» για την παρουσίαση του βιβλίου «Μπρούνο» και τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του «Φεστιβάλ του Γυαλού».

Στεφανής Αλκιβιάδης – Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, επίτιμος Αρχηγός του Στρατού και τ. υπουργός Εθνικής Άμυνας για την κατάθεση των 89 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Νέα Δυναμκή» και την πολυήμερη επίσκεψή του σε Σάμο και Φούρνους.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κατάθεση των υποψηφίων του συνδυασμού του «Νέα Προοπτική», που έφτασε τις 134 υποψηφιότητες, για το Δημοτικό και τα Κοινοτικά Συμβούλια.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικης Σάμου για την κατάθεση του συνδυασμού «Ανατροπή» που παίρνει μέρος για 3η φορά σε δημοτικές εκλογές.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την κατάθεση των υποψηφίων του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Αυγούστου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου για την κατάθεση του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» και την εκ νέου υποψηφιότητά του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την επιστροφή των εκπαιδευτικών στα σχολεία και την προσπάθεια κάλυψης της πληρότητας των σχολικών μονάδων με εκπαιδευτικό προσωπικό κατά 100% στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Αγγελής Νίκος – Ο υποδιευθυντής του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου «Ελπινίκη Μιχαλούδη» για την έναρξη της Β΄ περιόδου εγγραφών που θα διαρκέσει έως την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 23:59.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ