«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022:

Βαλής Μάνος – Ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Πυθαγορείου για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του. Ο ίδιος παραμένει πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου & Ικαρίας.

Τριανταφύλλου Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» σχετικά με την υποβολή πρότασής του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου να καταδικαστεί με ψήφισμα η απαράδεκτη τοποθέτηση της Τουρκίας και να ζητηθεί από την κυβέρνηση η άμεση ακύρωση του brandname «Turkaegean».

Κουλούρης Σταμάτης – Ο προπονητής UEFA Α΄, προπονητής και τεχνικός διευθυντής του «Νέου Πανσαμιακού» για το Valencia CF Soccer Camp που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου από 1 – 3 Ιουλίου.

Ζορμπαλά Τίνα – Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πρόεδρος του Συλλόγου ΔΕΠ (Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό) του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την απεργιακή κινητοποίηση των πανεπιστημιακών της 5ης Ιουλίου.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ και Φίλων Αυτών «Νίκος Μένεγας – Ο Ίκαρος» για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου καθώς και την τοποθέτηση και λειτουργία ακόμη 2 seatrac στο Καρλόβασι και στον Μαραθόκαμπο.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου για τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας με αφορμή και την κινητοποίηση των υγειονομικών την Πέμπτη, 7 Ιουλίου.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την 12η Διεθνή Συνάντηση Κορυφής για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση που διεξήχθη στο Καρλόβασι.

Μπελαβίλας Νίκος – Ο καθηγητής Πολεοδομίας και Ιστορίας Πόλης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, μέλος της επιτροπής διοργάνωσης υποδοχής της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, σε Σάμο και Ικαρία, για τις συναντήσεις και επαφές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μαλέλης Σταμάτης – Ο δημοσιογράφος, διευθυντής ειδήσεων του MEGA, με αφορμή την επίσκεψή του στη Σάμο, μιλά για την υποψηφιότητά του όσον αφορά τη θέση περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Χούμας Γιάννης – Ο διοργανωτής των Αγώνων Δρόμου «Μιλτιάδης Χούμας 2022» για την 5η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά στην περιοχή μεταξύ Χώρας και Μυτιληνιών.

Καλτάκης Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την βιβλιοπαρουσίαση, στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, του νέου βιβλίου του νομικού και αναπληρωτή καθηγητή Κοινοτικού Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων και Προμηθειών κ. Πολύκαρπου Αδαμίδη.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται στη Σάμο και την υπογραφή Σύμβασης για την αποκατάσταση ζημιών στο Αλιευτικό Καταφύγιο Πόλεως Σάμου.

Στεφανής Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου.

Νικολάου Νανά – Η γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τις περιοδείες που πραγματοποίησαν μέλη του Εργατικού Κέντρου σε χώρους εργασίας (μαγαζιά, καφετέριες, σούπερ μάρκετ κ.λπ.) για το μείζον ζήτημα της ακρίβειας.

Στεφανής Βασίλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πύργου για τις εργασίες βατότητας του κεντρικού αγροτοδασικού δρόμου της περιοχής.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, για τα 3 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή το πρωί της Παρασκευής, 8 Ιουλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την κινητοποίησή τους την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, στην πλατεία Πυθαγόρα αλλά και τη διαμαρτυρία για την μετακίνηση αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο Σάμου στο Νοσοκομείο Ικαρίας για το επόμενο 10ήμερο.

Ψαρά Άννα – Η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για το 2ο Μικρασιατικό Αντάμωμα στη Σάμο.

Ιορδάνου Μάριος – Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος για την θεατρική μεταφορά (για πρώτη φορά), του κλασικού έργου του Τζακ Λόντον «Ασπροδόντης», και τις 2 παραστάσεις που θα δοθούν στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου και στην «Πορφυριάδα» στο Καρλόβασι στις 11 και 12 Ιουλίου αντίστοιχα.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ