«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022:

Μανωλακέλλης Ευστράτιος – Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την επιστολή του προς τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) – Κεντρικής Ελλάδος, με την οποία ζητά παράταση 1 έτους της προθεσμίας για υποβολή αιτήσεων, για έκδοση άδειας επισκευής και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για το αντιπολεμικό διήμερο που πραγματοποιήθηκε 28 και 29 Μαΐου, σε Βαθύ και Καρλόβασι, το οποίο διοργανώθηκε από την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης.

Γλέζος Βασίλης – Το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος νήσων Αιγαίου για τη διαδικασία δημιουργίας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σάμου που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου στο Βαθύ.

Στάντζος Γιώργος – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την σύσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο με τον γενικό γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μανώλη Γραφάκο.

Σεΐρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος, εθελοντής πυροσβέστης, για το θέμα υπαγωγής στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας των εθελοντικών ομάδων μετά αι την επίσκεψη στη Σάμο του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τα 2 περιστατικά εξαφανίσεων στα οποία συμμετέχει και με drone η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο νησί.

Τσολομύτης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Ο Μέλισσος», καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν άγνωστοι στον χώρο του Ομίλου στο «Μανιάκειο» κτίριο.

Ξαγοράρης Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκάστρου για ασφαλτοστρώσεις και θέματα ύδρευσης στην περιοχή.

Βογιατζής Κώστας – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος θεμάτων Αθλητισμού, για την άφιξη στη Σάμο των Special Olympics Hellas.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για το πρόσφατο ταξίδι του και τις συναντήσεις που πραγματοποίησε στην Ικαρία.

Κολλάρος Γιώργος – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου, την 31η Μαΐου, και τα θέματα που συζητήθηκαν όπως η επανέναρξη δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας, η λαϊκή αγορά και η δημιουργία θέσης παρκινγκ στην πρωτεύουσα.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των μαθητών του Γυμνασίου.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης προς και από το εξεταστικό κέντρο της Σάμου, των μαθητών του ΕΠΑΛ Καρλοβάσου.

Διονύσιος Κοδέλλας – Ο πρέσβης επί τιμή, πρόεδρος των Special Olympics Hellas για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σάμο που είναι πλέον μεταξύ των 21 πόλεων που αποτελούν προπονητικά κέντρα των ΑμεΑ.

Βασιλικοπούλου Άρτεμις – Η σαμιακής καταγωγής, εθνική διευθύντρια των Special Olympics Hellas για την παρουσία των Special Olympics σρη Σάμο από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε. Σάμου «Η Μέλισσα» για την υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ των Special Olympics Hellas και της «Μέλισσας».

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου, για την έλλειψη παιδοψυχίατρου από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Σάμου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την εσπερίδα του Δήμου Πειραιά με αφορμή την αδελφοποίηση των 2 Δήμων της Σάμου με τον Δήμο Πειραιά.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την επίλυση του πολεοδομικού και χωροταξικού προβλήματος του νομού μας που βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τις ασφαλτοστρώσεις που έχουν ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθούν σε 22 σημεία της ευρύτερης περιοχή της πρωτεύουσας.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Σάμου για τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Μαΐου.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις θέσεις που εξέφρασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ