Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 29 Μαϊου 2022:

Πανουράκης Βασίλης – Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το αίτημα που έχει υποβάλει προς το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση ύψους 600.000 € για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν δημιουργηθεί στον δρόμο της περιοχής Ζερβού μετά τον αυξημένο φόρτο διέλευσης βαρέων φορτηγών που διακινούνταν για την κατασκευή της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής που λειτουργεί στην περιοχή.

Σπανός Χρήστος – Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας Dodekanisos Seaways για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της ακτοπλοΐας, με την αλματώδη αύξηση των καυσίμων, αλλά και τη νέα σύνδεση μεταξύ Σάμου και Αστυπάλαιας.

Καρράς Βαγγέλης – Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο, παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το ζήτημα υπαγωγής στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας όλων των εθελοντικών ομάδων πυρόσβεσης που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Τζεβρένη Φλώρα – Η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην απόδοση βοήθειας από το ΤΕΒΑ (Ταμείο Επισιτιστικής Βοήθειας Απόρων) και παρατηρούνται από το 2019 έως σήμερα.

Μπονέ Σταυρούλα – Η Πύραρχος, διοικήτρια της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου για την άσκηση αντιμετώπισης πυρκαγιάς μεγάλης κλίμακας, «Διά Πυρός 2022», που διεξήχθη με επιτυχία στην περιοχή της Κέρβελης αλλά και για τη νέα αντιπυρική περίοδο που ήδη διανύουμε τον πρώτο μήνα της.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την ημερίδα τουριστικής ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο νησί.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την ημερίδα στους Φούρνους και την επίσκεψη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Στυλιανίδη στη Σάμο.

Τζίχας Κώστας – Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Σάμου και μέλος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για το αντιπολεμικό διήμερο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο αυτή την εποχή η Επιτροπή, σημειώνοντας ότι η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον αγωνιστή, γιατρό Δημήτρη Μαυρατζώτη που φέτος συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον θάνατό του.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη σημαντική διάκριση της Σάμου να βρεθεί στους 9 του τελικού για τον πανελλήνιο διαγωνισμό Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Χατζηχρήστου Κώστας – Ο απερχόμενος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το συνέδριο που διεξήχθη στην Αθήνα και τη συμμετοχή των συνέδρων από τη Σάμο.

Τσαμήτρου Σταυρούλα – Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για την έναρξη των προαγωγικών εξετάσεων και την ολοκλήρωση του φετινού σχολικού έτους με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επίσκεψη στη Σάμο του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη και του βουλευτή Χίου, τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Μιχαηλίδης Ανδρέας – Ο βουλευτής Χίου και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την διήμερη επίσκεψή του στη Σάμο και τις συναντήσεις, επισκέψεις και επαφές που είχε κατά την παραμονή του στο νησί.

Κονδύλη – Πανουράκη Μαρία – Η απερχόμενη πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την έναρξη λειτουργίας του νέου Σταθμού Διαβατηριακού Ελέγχου στην πύλη εισόδου Πυθαγορείου, τον απολογισμό διετίας που έδωσε στην δημοσιότητα καθώς και την απόφασή της να μην συνεχίσει ως πρόεδρος του Ταμείου την επόμενη περίοδο.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου και π. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου του πρώην ενιαίου Δήμου Σάμου για το ιστορικό κατασκευής του νέου  Σταθμού Διαβατηριακού Ελέγχου στο Πυθαγόρειο.

Κρομμύδας Κώστας – Ο συγγραφέας και ηθοποιός για το νέο του βιβλίο που έχει σημείο αναφοράς τη Σάμο και αποτελεί εξαιρετικό δείγμα μυθιστορήματος κατασκοπείας.

Κακαβάς Αλέξανδρος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για την επιτυχία της Σάμου να διακριθεί μεταξύ των 9 του τελικού που αφορά στον διαγωνισμό συγγραφής Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου εξελέγη Β. Διοικητής της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ (Ελληνική Επικράτεια) και αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιουλίου 2022.

Παριανός Μάνος – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής για τη συναυλία των σπουδαστών της σχολής που θα αποδώσουν άριες από διάσημες όπερες καθώς και τραγούδια διάσημων ταινιών, και είναι αφιερωμένη στην αγάπη.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 29 Μαϊου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ