Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 22 Απριλίου 2022:

Κακλαμάνης Νίκος – Ο απερχόμενος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή, 15 Μαΐου, όπου ανέδειξαν τον πρόεδρο του κόμματος καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Διονυσίου Γιώργος – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος επί των Οικονομικών, για τη νέα ημερομηνία συμπλήρωσης διορθωτικής ή αρχικής δήλωσης τετραγωνικών μέτρων ακινήτων.

Βαλής Μάνος – Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου – Ικαρίας για την έναρξη λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου «Casa Cook Samos» που ανεβάζει ψηλά τον πήχη παρεχόμενων υπηρεσιών στον χώρο του τουρισμού για το νησί μας.

Ζαβουδάκης Παναγιώτης – Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Χώρας για την εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή μαθητών της Έκτης Τάξης, όπου μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν το Μουσείο Ακρόπολης, το Πλανητάριο, το Πολεμικό Μουσείο, το Μουσείο Μπενάκη αλλά και την Βουλή για την επετειακή έκθεση με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων ύδρευσης των κατοίκων περιοχών Ποσειδωνίου και Κέρβελης αλλά και τις σχεδιαζόμενες ασφαλτοστρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή, 15 Μαΐου.

Μαργιωρής Σωτήρης – Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια», που διανύουν τον 16ο χρόνο τους, για τις επιστημονικές διαλέξεις που έχουν προγραμματιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Λεοντίδης Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου (ΦΩΤ.Ο.Σ.) για το πρόσφατο project όπου μέλη της ΦΩΤ.Ο.Σ. επισκέφθηκαν Κοινότητες του νησιού απαθανατίζοντας τα ιστορικά πλυσταριά των περιοχών.

Παπαβασιλείου Νίκος – Για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Μαΐου και συνδιοργάνωσαν η Ανοιχτή Συνέλευση Σάμου, το ΚΚΕ (μ-λ) και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αφορμή τη δίκη δύο προσφύγων.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Ο σεβασμιώτατος Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών, αντιπρόεδρος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, για την έξαρση κλοπών και βανδαλισμών σε παρεκκλήσια του νησιού καθώς και για τη σειρά επαφών που πραγματοποίησε το χρονικό διάστημα που επισκέφθηκε την Αθήνα.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου Οίνου από την Παρασκευή, 20 Μαΐου.

Μπιλιμπάς Βαγγέλης – Ο διακεκριμένος executive chef για την διαδικτυακή πλατφόρμα samosfood.gr που προωθεί τη Σάμο και μέσα από τη γαστρονομία.

Κουμαραδιός Γιώργος – Ο καθηγητής μουσικής για τη συναυλία σπουδαστών Προγράμματος Μουσικής Εκπαίδευσης της «σαμart».

Χούλης Δημήτρης – Ο νομικός για την αθωωτική απόφαση που αφορά Αφγανό πρόσφυγα που κατηγορούνταν για τον θάνατο του παιδιού του κατά τη διάρκεια προσπάθειας προσέγγισης των ακτών του νησιού.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την κάρτα διακοπών «Samos Pass» που επιδοτεί όποιον επισκεφθεί τη Σάμο με 300 ευρώ αλλά και την επίσκεψη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Στυλιανίδη, στη Σάμο την Παρασκευή, 20 Μαΐου.

Τσακουμάκη Φωτεινή – Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσόγειου για την παιδική χαρά που λειτουργεί πλέον στο χωριό καθώς και την ανάπλαση της πλατείας τους.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για τις 2 σημειακές πυρκαγιές που προκλήθηκαν από πτώσεις κεραυνών στην περιοχή της Κοινότητας Λέκκας.

Δελλή Μαρία – Η υποψήφια διδάκτωρ Βυζαντινής Αρχαιολογίας για την ομιλία της στα πλαίσια των επιστημονικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια».

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 22 Μαϊου 2022 λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ